H harunum24 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 72 24 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar mouse almak istiyorum. CS:GO için şu mouse uygun mudur? Bir baksanız bir de benim elim büyüktür. Elime uyar mı, elime küçük gelir mi mouse nasıl anlarım? Online Shop Orijinal Razer Deathadder Kızılötesi Gaming Mouse 3500 dpi 3.5G sağ Ergonomik USB kablolu bilgisayar PC Gamer fare | Aliexpress Mobile Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2018
Merhaba arkadaşlar mouse almak istiyorum. CS:GO için şu mouse uygun mudur? Bir baksanız bir de benim elim büyüktür. Elime uyar mı, elime küçük gelir mi mouse nasıl anlarım? Online Shop Orijinal Razer Deathadder Kızılötesi Gaming Mouse 3500 dpi 3.5G sağ Ergonomik USB kablolu bilgisayar PC Gamer fare | Aliexpress Mobile
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mayıs 2018 #2 Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun
Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun
H harunum24 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 72 25 Mayıs 2018 #3 Jira dedi: Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Çakmaysa almıyorum ben de razer ucuz diye alıcakdım bana en iyisi maus önerin
Jira dedi: Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Çakmaysa almıyorum ben de razer ucuz diye alıcakdım bana en iyisi maus önerin
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 25 Mayıs 2018 #4 harunum24 dedi: Çakmaysa almıyorum ben de razer ucuz diye alıcakdım bana en iyisi maus önerin Genişletmek için tıkla... Çakma olmasa bile 2013 ürünü bunlar, günümüz G102 ya da Rival 110 gibi giriş seviyesi fareler daha iyi.
harunum24 dedi: Çakmaysa almıyorum ben de razer ucuz diye alıcakdım bana en iyisi maus önerin Genişletmek için tıkla... Çakma olmasa bile 2013 ürünü bunlar, günümüz G102 ya da Rival 110 gibi giriş seviyesi fareler daha iyi.
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2018 #5 Onur Altuğ Sever dedi: Çakma olmasa bile 2013 ürünü bunlar, günümüz G102 ya da Rival 110 gibi giriş seviyesi fareler daha iyi. Genişletmek için tıkla... dr.com.tr 'den aldım ben razer elite orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgin varmı hocam
Onur Altuğ Sever dedi: Çakma olmasa bile 2013 ürünü bunlar, günümüz G102 ya da Rival 110 gibi giriş seviyesi fareler daha iyi. Genişletmek için tıkla... dr.com.tr 'den aldım ben razer elite orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgin varmı hocam
Dj Mobley Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 295 3 Ekim 2018 #6 Jira dedi: Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Çakma değil. Almanı tavsiye etmem.
Jira dedi: Elinize uygun mu biz bilemeyiz. Denemeniz gerekiyor. Tutuş şekliniz ne? Bir de o attığınız linkteki ürün %99 oranla çakma. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Çakma değil. Almanı tavsiye etmem.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 3 Ekim 2018 #7 Hortlatmayın şu konuları...
Dj Mobley Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 295 3 Ekim 2018 #8 Travis dedi: Hortlatmayın şu konuları... Genişletmek için tıkla... Farketmemişim
vizyonsuz Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 11 15 Mayıs 2019 #9 Hortlatmak kadar zevkli şey varmı ki hocam
C Calgrie Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 153 Makaleler 1 20 Mayıs 2019 #10 Machvins dedi: dr.com.tr 'den aldım ben razer elite orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgin varmı hocam Genişletmek için tıkla... Razer Synapse uygulaması fareni görüyorsa orjinaldir.Ayrıca D&R'de çakma mal olmaz merak etmeyin
Machvins dedi: dr.com.tr 'den aldım ben razer elite orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgin varmı hocam Genişletmek için tıkla... Razer Synapse uygulaması fareni görüyorsa orjinaldir.Ayrıca D&R'de çakma mal olmaz merak etmeyin