Razer beyaz mousundan aldim yorumlarda tekerlek sorunu falan yaşamışlar, öyle bir durum var mı?
V3 kullanıyorum tekerlekle ilgili herhangi bir soruna rastlamadım.
V3 nerede, DeathAdder Essential nerede. Aralarında dağlar kadar teknik farklılıklar var. En güncel farede de bir zahmet scroll jumping olmasın.
Hocam ne bileyim arkadaş sormuş kullanan var mı diye belirttim. Hem konu sahibi hocamda beyaz faresinin modelini belirtmemiş.
RAZER Deathadder Essential Optik Kablolu Beyaz Oyuncu Mouse RZ01-03850200-R3M1Hocam ne bileyim arkadaş sormuş kullanan var mı diye belirttim. Hem konu sahibi hocamda beyaz faresinin modelini belirtmemiş.
Hocam dediğinizi anladım fakat internet cafelerde bu mousu kullanıyorSiz de haklısınız tabii. Başlıklar bu kadar sade girilirse insanlar yanlış anlıyor doğal olarak.
Razer DeathAdder Essential optik kablolu beyaz oyuncu mouse RZ01-03850200-R3M1
₺399, 00.
Trendyol.
(2.471)
5 üzerinden 5 yıldız. 2.471 ürün incelemesi.
Buyurun hocam bu mouse.
Izoly r20 kullanıyordum soyulmaya başladı buna geçmek istedim yaniO model biraz eski hocam illa Razer fanı değil iseniz hocamın önerdiği SteelSeries Prime tercih etmelisiniz onu çok arkadaşım kullanıyor ve gayet memnunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.