GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Mayıs 2022 #1 RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol Bu ürünü almayı planlıyorum. Kronik sorunu falan var mıdır? Fiyatına değer mi?
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol Bu ürünü almayı planlıyorum. Kronik sorunu falan var mıdır? Fiyatına değer mi?
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 5 Mayıs 2022 #2 Kronik sorunu yok diye biliyorum. Arkadaşım kullanıyor, memnun. +50 TL vererek Viper Mini'de alabilirsin.
Kronik sorunu yok diye biliyorum. Arkadaşım kullanıyor, memnun. +50 TL vererek Viper Mini'de alabilirsin.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Mayıs 2022 #3 390845 dedi: Kronik sorunu yok diye biliyorum. Arkadaşım kullanıyor, memnun. +50 TL vererek Viper Mini'de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar.
390845 dedi: Kronik sorunu yok diye biliyorum. Arkadaşım kullanıyor, memnun. +50 TL vererek Viper Mini'de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 5 Mayıs 2022 #4 Viper Mini alacağım ben essential alma diyenler görmüştüm forumda GerginGörünüşlüAdam dedi: Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar. Genişletmek için tıkla... uygulamasıyla çözülüyor
Viper Mini alacağım ben essential alma diyenler görmüştüm forumda GerginGörünüşlüAdam dedi: Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar. Genişletmek için tıkla... uygulamasıyla çözülüyor
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 5 Mayıs 2022 #5 Tek artısı ergonomisi. Sensor, kablo, skatez falan çok kötü. Daha yeni olan Viper mini veya DA mini olanı tercih edebilirsiniz.
Tek artısı ergonomisi. Sensor, kablo, skatez falan çok kötü. Daha yeni olan Viper mini veya DA mini olanı tercih edebilirsiniz.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar. Genişletmek için tıkla... Elin büyükse Essential, elin küçük ise Viper mini daha mantıklı. Hep teknik özelliklerine bakmayın, birazda ele uyup uymayacagina bakın.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Hangisi daha mantıklı. Pek bir fark yok gibi. Ek olarak Viper Mini'de ne olduğunu bilmediğim LOD sorunu falan var diyorlar. Genişletmek için tıkla... Elin büyükse Essential, elin küçük ise Viper mini daha mantıklı. Hep teknik özelliklerine bakmayın, birazda ele uyup uymayacagina bakın.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #7 Viper Mini veya Deathadder V2 Mini modelini alın, bunlar daha güncel ve daha iyi ürünlerdir. Bir tık küçük ama alışırsınız.
Viper Mini veya Deathadder V2 Mini modelini alın, bunlar daha güncel ve daha iyi ürünlerdir. Bir tık küçük ama alışırsınız.