SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 667 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #1 Razer DeathAdder V2 alınır mı? CS:GO, Fortnite, Valorant oynuyorum. Nasıldır bu mouse?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #2 @James Z. Hetfield El atsana. Alınır, güzeldir.
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Nisan 2021 #3 Güzel ve ergonomik. Razer Synapse üzerinden dilediğiniz gibi DPI vs. ayarlayabilirsin. Focus+ sensör kullanıyor. Elin kaç cm ve tutuş şeklin ne?
Güzel ve ergonomik. Razer Synapse üzerinden dilediğiniz gibi DPI vs. ayarlayabilirsin. Focus+ sensör kullanıyor. Elin kaç cm ve tutuş şeklin ne?
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 667 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #4 James Z. Hetfield dedi: Güzel ve ergonomik. Razer Synapse üzerinden dilediğiniz gibi DPI vs. ayarlayabilirsin. Focus+ sensör kullanıyor. Elin kaç cm ve tutuş şeklin ne? Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür.
James Z. Hetfield dedi: Güzel ve ergonomik. Razer Synapse üzerinden dilediğiniz gibi DPI vs. ayarlayabilirsin. Focus+ sensör kullanıyor. Elin kaç cm ve tutuş şeklin ne? Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür. Genişletmek için tıkla... 2-4 yıl götürecektir.
SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür. Genişletmek için tıkla... 2-4 yıl götürecektir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 14 Nisan 2021 #6 SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi, elim orta boy. Bu mouse beni kaç yıl götürür? Genişletmek için tıkla... 1 yıl da götürebilir 8 yıl da, bozulana kadar kullanılacak kaliteli bir fare.
SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi, elim orta boy. Bu mouse beni kaç yıl götürür? Genişletmek için tıkla... 1 yıl da götürebilir 8 yıl da, bozulana kadar kullanılacak kaliteli bir fare.
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Nisan 2021 #7 SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ölçü lazım. Tutuşu da şöyle söyleyin: Ardaaa11 dedi: 1 yıl da götürebilir 8 yıl da, bozulana kadar kullanılacak kaliteli bir fare. Genişletmek için tıkla... 1 yıldan fazla götürür. 2 yıl garanti var sonuçta.
SENTOKI dedi: Tutuş şeklim avuç içi elim orta boy bu mouse beni kaç yıl götürür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ölçü lazım. Tutuşu da şöyle söyleyin: Ardaaa11 dedi: 1 yıl da götürebilir 8 yıl da, bozulana kadar kullanılacak kaliteli bir fare. Genişletmek için tıkla... 1 yıldan fazla götürür. 2 yıl garanti var sonuçta.