U UçanKedi07 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 36 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Razer Battle bundle aldım her şey iyi gibi ama mouse sol Click basarken iki kez ses çıkarıyor ama tek kez algılıyor. Geri mi göndermeliyim ve gönderirsem tüm her şeyi mi göndermeliyim yoksa sadece mouse göndermem yeterli mi?
Arkadaşlar Razer Battle bundle aldım her şey iyi gibi ama mouse sol Click basarken iki kez ses çıkarıyor ama tek kez algılıyor. Geri mi göndermeliyim ve gönderirsem tüm her şeyi mi göndermeliyim yoksa sadece mouse göndermem yeterli mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Haziran 2023 #2 Geri göndereceksen her şeyi göndermelisin. İki kez ses çıkarması garip.
U UçanKedi07 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 36 13 Haziran 2023 #3 @Teru Razer garantiye mi vereyim yoksa Amazon'dan almıştım iade edip geri mi alayım?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Haziran 2023 #4 UçanKedi07 dedi: @Teru Razer garantiye mi vereyim yoksa Amazon'dan almıştım iade edip geri mi alayım? Genişletmek için tıkla... İkisini de yapabilirsin. Hakkın var.
UçanKedi07 dedi: @Teru Razer garantiye mi vereyim yoksa Amazon'dan almıştım iade edip geri mi alayım? Genişletmek için tıkla... İkisini de yapabilirsin. Hakkın var.
U UçanKedi07 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 36 14 Haziran 2023 #5 İade edip tekrar aldım hocam teşekkürler.