Razer DeathAdder v2 DPI kaç olmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar 40 TL'lik DPI kaç olduğunu bilmediğim fareden Razer DeathAdder v2'ye geçiş yaptım. DPI 2400 seçili şu anda oyun içi hassasiyeti ayarladığımda rahatlıkla oynayabiliyorum fakat DPI yükseltip oyun içi hassasiyeti düşürmek daha mı iyi olur?

1600-3200 kullanıyorum şahsen. Oyun içi veya Windows'un yazılımsal hızlandırmasını kullanmaman isabetliliği arttırıyor.

FPS oyuncuları ( CS:GO, Valorant vb. ) genelde düşük DPI kullanır. Ancak genel oyun deneyimi için yukarıdaki değerleri tavsiye ederim.

Arkadaşlar 40 TL'lik DPI kaç olduğunu bilmediğim fareden Razer DeathAdder v2'ye geçiş yaptım. DPI 2400 seçili şu anda oyun içi hassasiyeti ayarladığımda rahatlıkla oynayabiliyorum fakat DPI yükseltip oyun içi hassasiyeti düşürmek daha mı iyi olur?
DPI değişikliği performansa etki etmez. Daha iyisi ya da kötü olmaz, rahat ettiğiniz şekilde kullanın. Ama ben 400 DPI üzerinde rahat edemiyorum.

DPI değişikliği performansa etki etmez. Daha iyisi ya da kötü olmaz, rahat ettiğiniz şekilde kullanın. Ama ben 400 DPI üzerinde rahat edemiyorum.

Hocam benim Windows ayarlarındaki hızım 4, mouse DPI 2400 rahat ediyorum. Sormak istediğim asıl şey şu. Oyunlarda yüksek DPI düşük sensivity daha iyi olur gibime geliyor yanlış mantık mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı