Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar 680 TL'ye aldım ve sitesinde mouse yok. Yurt dışı ürünü mü aldığım? 680 TL DeathAdder v2. Yani korktum o yüzden konu açtım.
Arkadaşlar 680 TL'ye aldım ve sitesinde mouse yok. Yurt dışı ürünü mü aldığım? 680 TL DeathAdder v2. Yani korktum o yüzden konu açtım.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.580 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 22 Haziran 2024 #2 Wired Ergonomic Gaming Mouse - Razer DeathAdder V2 | Razer Europe The Wired gaming mouse with best-in-class ergonomics, features Razer™ Optical Mouse Switch, Razer™ Optical Mouse Switch, and Razer™ Speedflex Cable. www.razer.com Ürünün resmi sitesini soruyorsanız yukarıda belirttim. N11'de neden yok derseniz de olması zorunlu değil. Başka sitelerde de bulunabilir. Ne demek istediğinizi tam olarak açıklarsanız daha iyi bir yanıt verebilirim.
Wired Ergonomic Gaming Mouse - Razer DeathAdder V2 | Razer Europe The Wired gaming mouse with best-in-class ergonomics, features Razer™ Optical Mouse Switch, Razer™ Optical Mouse Switch, and Razer™ Speedflex Cable. www.razer.com Ürünün resmi sitesini soruyorsanız yukarıda belirttim. N11'de neden yok derseniz de olması zorunlu değil. Başka sitelerde de bulunabilir. Ne demek istediğinizi tam olarak açıklarsanız daha iyi bir yanıt verebilirim.