Razer DeathAdder V2 fareler aynı mı?

berkess

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Ben bugün Razer DeathAdder V2 fareyi 900TL sipariş verdim. Sipariş verdikten sonra aynı farenin 470 TL'ye olduğunu gördüm. 900 TL olanı iptal edip 470 TL olanı satın aldım aşağıyada link bırakıyorum ikisi farklı fare mı acaba?

RAZER 2021 Versiyon Deathadder V2 Gaming Mouse 20.000 Dpı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 900 TL olan.

RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol 470 TL olan.

Ben yanlış ürün mü satın aldım yoksa diğeri scam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok araştırdım buradan Full yazi okudum kablosuz mouse istemediğim için herkes bunu önermiş kimin postuna gitsem bu mouse vardi o yüzden bunu seçtim bende
ben bayağıdır yazı yazmıyordum burada ama 700 bandinda xtrfy M4/m42 1000tlnin biraz daha üstünde endgame xm1r vardı. bu mouselar hem hafif hem de çok kaliteli paracord kabloları, saf PTFE skatezleri olan modeller

Ben bayağıdır yazı yazmıyordum burada ama 700 bandinda xtrfy M4/m42 1000TL'nin biraz daha üstünde endgame XM1r vardı. Bu fareler hem hafif hem de çok kaliteli paracord kabloları, saf ptfe skatezleri olan modeller.

Bunlarda güzel mouseler evet benim araştırmam sonucu dünyanın en iyi sensörü denilen focus+ olduğu icin bunu aldim ve skatezlerini de herkes çok beğenmiş çok hafif farede istemediğim için tercihim bu oldu bilmiyorum kötü mü ettim.

Bunlarda güzel mouseler evet benim araştırmam sonucu dünyanın en iyi sensörü denilen focus+ olduğu icin bunu aldim ve skatezlerini de herkes çok beğenmiş çok hafif farede istemediğim için tercihim bu oldu bilmiyorum kötü mü ettim.
dünyanın en iyi sensörü lafı sadece reklamdan ibaret, 3395(yani focus+) 3389-3370-3335'ten çok fazla farkı hissedilir sensörler değiller. Skatezlerini beğenen insanları bilmiyorum ama karbon siyah skatezlerden iyi saf ptfelerden kötü, ağırlık konusuna bir şey diyemiyorum fiyat da devreye giriyor o yüzden aşırı kötü seçim diyemicem

Dünyanın en iyi sensörü lafı sadece reklamdan ibaret, 3395(yani focus+) 3389-3370-3335'ten çok fazla farkı hissedilir sensörler değiller. Skatezlerini beğenen insanları bilmiyorum ama karbon siyah skatezlerden iyi saf ptfelerden kötü, ağırlık konusuna bir şey diyemiyorum fiyat da devreye giriyor o yüzden aşırı kötü seçim diyemicem.

O kadar bilgim yok benim maalesef önerilince herkes tarafından benden aldim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı