Çözüldü Razer DeathAdder V2 FPS düşürüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

werves

Hectopat
Daha fazla  
Sipariş ettiğim Razer DeathAdder V2 bugün elime ulaştı. Denemek için oyuna girdim hemen ve fareyi hareket ettirdiğimde FPS'in düştüğünü fark ettim. Eski faremi taktım tekrar denedim ama aynı durum olmadı. Bu durum USB'den mi yazılımdan mı oluyor bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
İşlemciniz nedir? Fare yazılımı üzerinden Polling Rate seçeneğini yani Hz ayarını düşürmeyi deneyin.
Sipariş ettiğim Razer DeathAdder V2 bugün elime ulaştı. Denemek için oyuna girdim hemen ve fareyi hareket ettirdiğimde FPS'in düştüğünü fark ettim. Eski faremi taktım tekrar denedim ama aynı durum olmadı. Bu durum USB'den mi yazılımdan mı oluyor bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Şimdi yazılımdan Polling Rate'i 1000'den 125'e çektim oldu galiba ama yine de bilen biri varsa yazabilir mi doğru mu yaptım diye?
İşlemciniz nedir? Fare yazılımı üzerinden Polling Rate seçeneğini yani Hz ayarını düşürmeyi deneyin.
İşlemcim i7 10. nesil. Polling Rate'i 125 yaptım oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı