T Taha28 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 1600 DPI kullanıyorum, Razer DeathAdder V2'ye uygun mouse pad öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 22 Aralık 2020 #2 Bütçe belirtin. 100 lira gibi bütçeniz varsa kalitesiz bir şey almayın. STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul www.mediamarkt.com.tr
Bütçe belirtin. 100 lira gibi bütçeniz varsa kalitesiz bir şey almayın. STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul www.mediamarkt.com.tr
T Taha28 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Teknocuk dedi: Bütçe belirtin. 100 lira gibi bütçeniz varsa kalitesiz bir şey almayın. STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... 1200 TL bayağı pahalı Max 200 TL 1600 DPI kullanıyorum.
Teknocuk dedi: Bütçe belirtin. 100 lira gibi bütçeniz varsa kalitesiz bir şey almayın. STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES QcK Prism Cloth 3XL Oyuncu Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... 1200 TL bayağı pahalı Max 200 TL 1600 DPI kullanıyorum.
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Taha28 dedi: 1200 TL bayağı pahalı Max 200 TL 1600 DPI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle bunu alın. Düşük DPI bile kullansanız sorun olmaz. Ayrıca kalitesine diyecek bir şey yok zaten. SteelSeries QcK Edge Large Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Qck Edge Large Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Taha28 dedi: 1200 TL bayağı pahalı Max 200 TL 1600 DPI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle bunu alın. Düşük DPI bile kullansanız sorun olmaz. Ayrıca kalitesine diyecek bir şey yok zaten. SteelSeries QcK Edge Large Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Qck Edge Large Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com