Razer DeathAdder V2 için Wraith skatez nasıldır?

beshN

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse 2 senedir kullanıyorum ürünü. Çok memnunum ama sanki artık daha az kayıyormuş gibi hissetmeye başladım. Skatez değiştirmeyi düşündüm. Wraith sitesinden almayı düşünüyorum. Kaliteli midir, çok fark eder mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldınız mı acaba kalitesi veya farkı nasıl ben de almayı düşünüyorum v2 pro için.

Stok skatezlerden daha mı iyi peki benim için önemli olan da bu biraz. Bana yavaş geliyor şahsen stok hali.

Evet kesinlikle bir fark oluyor. Bunu hem oyun içi hem aldığınız ilk an hissedebiliyorsunuz.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın ama aynı mouse bende de var kaymıyormuş gibi hissettiriyor 2-3 sene oldu alalı. Nasıl memnun musun bende aynısından alabilirim.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın ama aynı mouse bende de var kaymıyormuş gibi hissettiriyor 2-3 sene oldu alalı. Nasıl memnun musun bende aynısından alabilirim.

Bende biraz geç gördüm kusura bakma. Evet kesinlikle tavsiye ederim çok fark oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…