Ördekcik Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 100 8 Haziran 2021 #1 Razer programında macro yapmaya çalışıyorum fakat macro hiçbir yerde yazmıyor. Mouse kısmında da bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Razer programında macro yapmaya çalışıyorum fakat macro hiçbir yerde yazmıyor. Mouse kısmında da bulunmuyor.
Mustos Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim
Ördekcik Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 100 24 Temmuz 2021 #3 Mustos dedi: Sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm eklenti kısmından ekleniyormuş sağ ol teşekkür ederim.
Mustos dedi: Sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm eklenti kısmından ekleniyormuş sağ ol teşekkür ederim.
C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 17 Ocak 2022 #4 Mustos dedi: Sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni DeathAdder V2 Pro aldım. Sürücüsünü indirdim ama ayarları nasıl yapacağım. Macro nasıl atayacağım, yapacağım bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?
Mustos dedi: Sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni DeathAdder V2 Pro aldım. Sürücüsünü indirdim ama ayarları nasıl yapacağım. Macro nasıl atayacağım, yapacağım bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?