Razer DeathAdder V2 mi yoksa DeathAdder V3 mü?

V3 kullanıyorum her ele uygun bir fare. Ayrıca V3 kullandıktan sonra başka fareler tuhaf geliyor bana o kadar kaliteli tam ömürlük.
Ama ışıksız olması estetik olarak pek cezbetmiyor yani diğer ekipmanlar rgbli olunca tek başına rgbsiz gariban gibi durar gibime geliyor

Deathadder v2 ve v3ü birkaç saat kullandım hissiyat denecekse kesinlikle v3 derim o kadar hafif bir mouse ki elinizde uçuyor gibi ve parakord kablosu oldukça kaliteli ve yumuşak olduğundan kablosuz fare kullanıyormuşsunuz hissi veriyor, v2 nin artısına gelecek olursak dışında güzel kauçuk bir kaplaması var ama zamanla soyulabiliyor onun dışında üstünde iki tane dpi tuşu var istediğin gibi yazılımdan özelleştirebilirsin aklıma gelenler bu kadar fiyat farkı çok yoksa v3 mantıklı ayrıca 8k hertz pooling rate destekliyor.

Hocam bu v3 ün yakından estetiği nasıl logosu mesela çok görünmüyor yakından net görünebiliniyor mu ve yani ikisini eline alınca gerçekten v2 nin o dış rgb sine değişmeye değicek bir hissiyatı var mı sonuöta rgb den ödün vereceksem gerçekten beni dokunduğumda farklı hissettirmesi gerekli bir de boyutu aynı mı nasıl

A bu arada ekstra olarak bu v3 ün yanında 2 tuş var onları dpi olarak ayarlama imkanımız var mı

v3 ün logosu biraz daha ufak ama mouse mat razer logosu parlak siyah bence mouse da rgb tamamen saçmalık ve gereksiz elinde olduğundan dolayı göremiyorsunda zaten v3 modelinde dpi tuşu altta ve ufak bir bildirim ışığı ile hangi dpi seviyesini ayarladığını kontrol edebiliyorsun kasa olarak v2 sanki v3 den daha geniş gibi geldi gözüme, v3 ün tasarımı rahatlık açısından optimize gibi pazar günü akşam unutmazsam iki mouse'un yan yana fotoğrafını paylaşabilirim.

Olur teşekkür ederim ben zaten masada duruşunu sevdiğimden rgb tercih ederdim. Yoksa tabiiki kullanırken bir anlamı yok. Dpi tuşundan kastım o değil yani program ile yan tuşlara atanabilme ihtimali var mı diye merak etmiştim. Fotoğraflarınızı bekleyeceğim teşekkürler

Ama ışıksız olması estetik olarak pek cezbetmiyor yani diğer ekipmanlar rgbli olunca tek başına rgbsiz gariban gibi durar gibime geliyor
Gariban durur ne olum kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun? Dünyanın en iyi farelerinden biri V3. İlla rgb istiyorsan yine razer üst segment farelerine bak bayağı sağlam onlar.

Gariban durur ne olum kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun? Dünyanın en iyi farelerinden biri V3. İlla rgb istiyorsan yine razer üst segment farelerine bak bayağı sağlam onlar.
V3 alacağım gibi duruyor ama rgb siz olması benim için halen bir eksik. Kanıtlama değil de gözüme güzel geliyor güzel hissettiriyor o kadar. Razerı zaten mouseları ucuz ve iyi olduğu için seçiyorum. Üst segment mouselarıba baktım ya elime uymuyor ya da gereksiz çok pahalı oluyor.

Ele uyma mevzusu abartılıyor bu arada basketbolcu elin falan yoksa her fare rahat gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…