Alınır. Yeter elinize.
Şöyle diyeyim. 450 liraya alabileceğiniz en iyi marka/model mouse.Sağ olun hocam. Mouse nasıl kaliteli mi? Herkes F/P ürün diyor. RGB aydınlatması da çok hoşuma gitti.
Alınmaz hocam.Bu fareyi almaya karar verdim. Fakat elim 18-19 cm. Küçük gelir diye korkuyorum çok mu küçük olur benim için? Farenin boyutu nedir? Şu an 13 cm bir mouse kullanıyorum.
Nasıl alınmaz hocam yanlış bilgi vermeyin.Alınmaz hocam.
Bütçeniz nedir?
700 TL civarı ise:
![]()
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
300 IPS mouse hocam nedeni mi var? IPS ve ivmelenmesi kötü. Daha iyi seçenekler var neyine yanlış bilgi vermiyim?Nasıl alınmaz hocam yanlış bilgi vermeyin.
Alınır, elinize oturur. Bütçe nedir? Daha iyi öneriler yapalım. PMW3359 sensörün bir sorunu var, LOD sorunu yaptırıyor.Bu fareyi almaya karar verdim. Fakat elim 18-19 cm. Küçük gelir diye korkuyorum çok mu küçük olur benim için? Farenin boyutu nedir? Şu an 13 cm bir mouse kullanıyorum.
Aynen, bu da önemli.Fare tutuş şekliniz nedir hocam.
Fare tutuş şekliniz nedir hocam.
Alınır, elinize oturur. Bütçe nedir? Daha iyi öneriler yapalım. PMW3359 sensörün bir sorunu var, lod sorunu yaptırıyor.
Aynen, bu da önemli.
Eki Görüntüle 1782671
Alınmaz hocam.
Bütçeniz nedir?
700 TL civarı ise:
![]()
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.