Razer DeathAdder V2 Mini alınır mı?

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Arkadaşım çok kötü alma dedi kafam karıştı. Sizce iyi bir fare midir? Bütçem 600TL.

Kesinlikle alınır. Piyasada f/p olarak gayet kaliteli bir sensör içeriyor. Fakat eliniz Orta veya küçük bir boyutta değilse Kullanmakta biraz zorlanabiirsiniz. Benim elimin büyük olmasına rağmen daha önceden küçük mouse'lar kullandığım için almayı düşünüyorum. El boyutunuz nedir? Bunu kesinlikle göz önünde bulundurarak alın.

Arkadaşım çok kötü alma dedi kafam karıştı. Sizce iyi bir fare midir? Bütçem 600TL.
Herkezin dediğine inanmayın. Bunu arkadaşınız böyle dediği için söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Arkadaşınız kötü dediği için gidip 1000-2500 TL gibi bir ücret ödeyip Glorious almazsınız değil mi?

Son düzenleme:

Arkadaşa istediğini diyebilirsin şey sormak istıyorum SteelSeries Sensei Ten ile bu mouse arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı olur.

El ölçünüze ve tutuş şeklinize göre göre sorunun cevabı değişecektir.

Mesela örnek olarak 20-21 cm el uzunluğunuz var ise ve palm grip tutuyorsanız alınmaz diyebiliriz.

El ölçünüze ve tutuş şeklinize göre göre sorunun cevabı değişecektir.

Mesela örnek olarak 20-21 cm el uzunluğunuz var ise ve palm grip tutuyorsanız alınmaz diyebiliriz.

17cm civarı elimin uzunluğu.
Merak ettiğim aralarında performans farkı var mıdır hocam.

17cm civarı elimin uzunluğu.
Merak ettiğim aralarında performans farkı var mıdır hocam.

Tutuş şekli belirtmediğinize göre palm olduğunu varsayıyorum.

Size örnek olarak birkaç farklı kaynak göstereceğim fakat en doğrusu gidip vatan Teknosa vb yerlerde kendiniz denemeniz olacaktır.

Rtingse göre orta el için palm tutuşa uygun. Fakat parmaklarınız farenin üstünden öne doğru taşma yapacaktır.
Tomshardwarenin yaptığı incelemede test eden kişinin el boyutu yaklaşık 7.5 inç(yaklaşık 19 cm) olduğu belirtilmiş. Resme bakılırsa parmakların taşma durumunu görebiliriz.

Reddit üzerinde bulunan bir diğer incelemeye göre ise orta büyük boy eller için rahatsız edici olabildiği gözüküyor.

Tüm bunların kısacası palm tutabilirsiniz ama rahatsızlık verebilir. Diğer iki tutuş şekli ile bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Palm için SS Prime bakılabilir yakın fiyatta.

Bir yanlışım var ise hocalarım düzeltsinler.

Son düzenleme:
Palm için Mini olanlar alınmaz zaten Razer'ın. Ekleme yapayım herkes sensörü harika falan demiş de 3359 kullanıyor. LOD sorunu var yani ve ortalama bir sensör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…