Bütçeniz nedir? 500 TL'lik de var 300 TL'lik de o yüzden soruyorum.
Xrades f/p bakımından tercih edilebilir.Benim bildiğim 2019 yılından beri ürünleri revaşta.Ama rekabetçi oyunlarda mouse performansı iyi olsun diyorsanız o konuda bir şey diyemeyeceğim.Oynadığınız oyunları veya bilgisayarı ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum.90x40 boyutu uygun mu sizin için?Hocam bütçe de sıkıntı yok ama benim için tek önemli olan masaya güzel yapışsın, kaymasın yeter, bunu çok öneren olmuş farklı konularda, bunu alabilirim;
![]()
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad - Fiyatı, Yorumları
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Xrades F/P bakımından tercih edilebilir. Benim bildiğim 2019 yılından beri ürünleri revaşta. Ama rekabetçi oyunlarda mouse performansı iyi olsun diyorsanız o konuda bir şey diyemeyeceğim. Oynadığınız oyunları veya bilgisayarı ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum. 90x40 boyutu uygun mu sizin için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.