Razer DeathAdder V2 Mini nasıl?

301822

Hectopat
Endgame XM1r faremin kablosu şu an sıkıntılı Ninjutso katanamda servisde şu an elimde Razer DeathAdder V2 Mini var Valorant espor oyuncusuyum 15'inde turnuvam var sizce kullanılır mı mini V2 iyi mi turnuvada götürür mü beni?

Elinin boyutlarına uyuyorsa gayet güzel fare bende aldım 1 saat bile kullanmadan tekrardan kutusuna koydum hala evde duruyor elime uymuyor benim fakat teknik olarak güzel.

Evde V2 de var V2 Mini'de elime düzgün oturmadığı için kullanmadım ama söylemem gereken şeylerden biri kesinlikle malzeme kalitesi çöp. Hafif olması için öyle yapmışlar falan diye savunacaklar varsa hiç savunmasın. Dışındaki malzeme özellikle çok kalitesiz farenin kenarlarını tutup sıktığımda gıcır gıcır oynuyor, arada boşluk olduğunu hissediyorum. Sonra farenin tıklama yerini tutup sağa sola oynatabiliyorsunuz. Ben model o kullanıyorum onun malzemesi daha güven veriyor, daha kaliteli hissettiriyor. Ama onun haricinde sensörü falan güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…