2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Aralık 2022 #1 Razer farelerin fiyatları saçma bir şekilde uçmuş, burada eski fiyattan satılıyor. 'razer deathadder v2 mini optik oyuncu mouse outlet' için arama sonuçları www.qp.com.tr Not: Ürün outlettir, aldığınız üründe bir sıkıntı çıkması halinde ben sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluk size aittir. Son düzenleme: 8 Aralık 2022
Razer farelerin fiyatları saçma bir şekilde uçmuş, burada eski fiyattan satılıyor. 'razer deathadder v2 mini optik oyuncu mouse outlet' için arama sonuçları www.qp.com.tr Not: Ürün outlettir, aldığınız üründe bir sıkıntı çıkması halinde ben sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluk size aittir.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Aralık 2022 #2 100 lira için riske girmeye değmez gibi.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 7 Aralık 2022 #3 Daha önce bu site outlet kısmından Razer DeathAdder V2 almıştım sorunsuz ulaşmıştı. Ürünün sadece kutusu açılmıştı.
Daha önce bu site outlet kısmından Razer DeathAdder V2 almıştım sorunsuz ulaşmıştı. Ürünün sadece kutusu açılmıştı.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Aralık 2022 #4 yesososo dedi: 100 lira için riske girmeye değmez gibi. Genişletmek için tıkla... boifromasgard dedi: Daha önce bu site outlet kısmından Razer DeathAdder V2 almıştım sorunsuz ulaşmıştı. Ürünün sadece kutusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... Genelde kutusu açık ve ya kutusu hasarlı iade ürünleri koyuyorlar diye biliyorum ben de.
yesososo dedi: 100 lira için riske girmeye değmez gibi. Genişletmek için tıkla... boifromasgard dedi: Daha önce bu site outlet kısmından Razer DeathAdder V2 almıştım sorunsuz ulaşmıştı. Ürünün sadece kutusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... Genelde kutusu açık ve ya kutusu hasarlı iade ürünleri koyuyorlar diye biliyorum ben de.
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #5 293735 dedi: Razer farelerin fiyatları saçma bir şekilde uçmuş, burada eski fiyattan satılıyor. 'razer deathadder v2 mini optik oyuncu mouse outlet' için arama sonuçları www.qp.com.tr Not: Ürün outlettir, aldığınız üründe bir sıkıntı çıkması halinde ben sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluk size aittir. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim
293735 dedi: Razer farelerin fiyatları saçma bir şekilde uçmuş, burada eski fiyattan satılıyor. 'razer deathadder v2 mini optik oyuncu mouse outlet' için arama sonuçları www.qp.com.tr Not: Ürün outlettir, aldığınız üründe bir sıkıntı çıkması halinde ben sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluk size aittir. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Aralık 2022 #6 Washy dedi: Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim Genişletmek için tıkla... Piyasadaki çoğu mousenin özelliklerini ezbere biliyorum bana önermene gerek yok , sağ ol. Sadece ucuz olduğunu gördüm, denk geldim paylaşıyorum.
Washy dedi: Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim Genişletmek için tıkla... Piyasadaki çoğu mousenin özelliklerini ezbere biliyorum bana önermene gerek yok , sağ ol. Sadece ucuz olduğunu gördüm, denk geldim paylaşıyorum.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 7 Aralık 2022 #7 Washy dedi: Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Minecraft için alacaksa T60 alsın geçsin.
Washy dedi: Oyun oynamak için mi alıyorsun dostum Minecraft veya başka oyunlar oynayacaksan sana mouse önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Minecraft için alacaksa T60 alsın geçsin.
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #8 293735 dedi: Piyasadaki çoğu farenin özelliğini ezbere biliyorum bana önermene gerek yok dostum, sağ ol. Sadece ucuz olduğunu gördüm, denk geldim paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o kadar ucuza da mouse kalmadı ya kaliteli haklısınız sizde.
293735 dedi: Piyasadaki çoğu farenin özelliğini ezbere biliyorum bana önermene gerek yok dostum, sağ ol. Sadece ucuz olduğunu gördüm, denk geldim paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o kadar ucuza da mouse kalmadı ya kaliteli haklısınız sizde.
n i s a Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 8 Aralık 2022 #9 Açıklamasında sadece kutusu hasar görmüş, açık yazıyor. İhtiyacım olsa alırdım.