Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar yeni fare alacağım fakat aralarında kaldım, aklımda olan fare Razer. Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim, iyi sosyaller. Ek olarak genellikle FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
Arkadaşlar yeni fare alacağım fakat aralarında kaldım, aklımda olan fare Razer. Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim, iyi sosyaller. Ek olarak genellikle FPS oyunları oynuyorum.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 Aralarında en iyisi DA V2 Mini. Yakın bütçede en iyisi de o. Önemli olan mouse eline uyacak mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 26 Kasım 2022 #3 DeathAdder V2 Mini kesinlikle.
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #4 Kiznaiver dedi: Aralarında en iyisi DA V2 Mini. Yakın bütçede en iyisi de o. Önemli olan mouse eline uyacak mı? Genişletmek için tıkla... Tahminim oturacak büyük ihtimalle şuan sgm x7 pro kullanıyorum artık ömrünü tamamladığını düşünüyorum.
Kiznaiver dedi: Aralarında en iyisi DA V2 Mini. Yakın bütçede en iyisi de o. Önemli olan mouse eline uyacak mı? Genişletmek için tıkla... Tahminim oturacak büyük ihtimalle şuan sgm x7 pro kullanıyorum artık ömrünü tamamladığını düşünüyorum.