KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 972 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 İkisinin arasındaki tek fark kablolu, kablosuz olması mı? Yoksa başka farklarda var mı? Hep kablolu mouse kullandım kablolu ve kablosuz farkı var mı?
İkisinin arasındaki tek fark kablolu, kablosuz olması mı? Yoksa başka farklarda var mı? Hep kablolu mouse kullandım kablolu ve kablosuz farkı var mı?
C CasillasYokeden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Razer DeathAdder V2 kullanıcısı olarak aşırı memnun olduğumu söylemek isterim. Bu paralara alınabilecek en iyi mouse bu. Diğer mouse konusunda bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmayacağım.
Razer DeathAdder V2 kullanıcısı olarak aşırı memnun olduğumu söylemek isterim. Bu paralara alınabilecek en iyi mouse bu. Diğer mouse konusunda bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmayacağım.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Mini kullanıyorum kablosuz kullanmak özgürlüktür ama mini de aşırı iyi
TheLenta Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 V2 mini kullanıyorum. Gayet memnunum. İkisinin arasında çok fark göremedim ama fiyat farkına baktığımızda bence V2 mini daha mantıklı.
V2 mini kullanıyorum. Gayet memnunum. İkisinin arasında çok fark göremedim ama fiyat farkına baktığımızda bence V2 mini daha mantıklı.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 TheLenta dedi: V2 mini kullanıyorum. Gayet memnunum. İkisinin arasında çok fark göremedim ama fiyat farkına baktığımızda bence V2 mini daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Değil bence mini 350 TL iken olsa tamamda 200 TL'ye kablosuz avantajı alıyorsun
TheLenta dedi: V2 mini kullanıyorum. Gayet memnunum. İkisinin arasında çok fark göremedim ama fiyat farkına baktığımızda bence V2 mini daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Değil bence mini 350 TL iken olsa tamamda 200 TL'ye kablosuz avantajı alıyorsun
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 972 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 Kablosuz kablolu çok mu farkediyor? laptop kullanıyorum.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #7 KBDALES dedi: Kablosuz kablolu çok mu farkediyor? laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kablosuzun sadece özgürlük avantajı var çok bi farkları olacağını sanmıyorum
KBDALES dedi: Kablosuz kablolu çok mu farkediyor? laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kablosuzun sadece özgürlük avantajı var çok bi farkları olacağını sanmıyorum
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 972 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #8 O zaman 300tl daha az verip mini alacağım.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #9 KBDALES dedi: O zaman 300TL daha az verip mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Eline küçük gelebilir böyle birşeyde var çünkü gerçekten küçük bir mouse
KBDALES dedi: O zaman 300TL daha az verip mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Eline küçük gelebilir böyle birşeyde var çünkü gerçekten küçük bir mouse
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 972 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #10 WildArw dedi: Eline küçük gelebilir böyle birşeyde var çünkü gerçekten küçük bir mouse Genişletmek için tıkla... Hocam elim gerçekden yaşımdan dolayı küçük.
WildArw dedi: Eline küçük gelebilir böyle birşeyde var çünkü gerçekten küçük bir mouse Genişletmek için tıkla... Hocam elim gerçekden yaşımdan dolayı küçük.