Razer DeathAdder V2 nasıldır?

jestor

Hectopat
Yer
İzmir / Türkiye
Daha fazla  
İlk Razer ürünü olarak Razer Tiamat 2.2 V2 kullandım. Razer'a bir yerimle gülüyorum şu anda ama DeathAdder önceden çok tutmuştu. V2 alınır mı diye sorayım dedim. Alınmazsa bu fiyat bandında başka bir güzel alternatif var mı? SteelSeries düşünüyorum. Böyle simetrik olmasın, sağ el için tasarlanmış olsun, terletmesin ve en az 3 makro tuşu olsun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer i ben çok seviyorum ya. Kuıllanmak nasip olmadı ama kuzenim almıştı ilk denediğimde ele çok güzel oturan ve şık bir mouse öneririm. Al pişman olmazsın.

Şahsen 6 yıldır Deathadder kullanıyorum. Memnunum aslında fakat elbette 6 yıl içerisinde eskiyor ürün. İki defa kablo ve bir defa çark değiştirdim. Ben de daha iyisi var mı diye konu açtım fakat 6 yıl önce sorsanız en iyi oyun faresi nedir diye cevap ya Rival 300 ya da Razer Deathadder olurdu.

1) Çok hafif
2) incelemelerden bağımsız tamamen kendi hissiyatım, sensör olarak çok iyi
3) Ergonomisi bana göre berbat
Denemeden almayın derim. Denerken de hafifliği sizi etkilemesin tutuş şeklinizi deneyin.
Şu an için almış bulunmaktayım mecbur kullanıyorum. Bir insan sol tuşa basmak isterken nasıl sağ tuşa basabilir :) elim sürekli çapraza kayıyor :)))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı