ALPER622 Hectopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 192 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 DeathAdder V2 mouse mi PC'ye taktığımda yazılımı otomatik olarak indirmedi. Razer'a nasıl mail atıp ürünümün orijinalliğini sorgulayabilirim. Seri numarasından sorguladığımda sonuç alamadım ancak Razer'a mailde atamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2022
DeathAdder V2 mouse mi PC'ye taktığımda yazılımı otomatik olarak indirmedi. Razer'a nasıl mail atıp ürünümün orijinalliğini sorgulayabilirim. Seri numarasından sorguladığımda sonuç alamadım ancak Razer'a mailde atamadım.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Kasım 2022 #2 Ürünü nerden aldınız?
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 3 Kasım 2022 #3 Benim de aynı şekilde olmuştu. Seri numarasını sorguladığımda görünmüyordu. Ticket atıp seri numaramı yazdım. Orijinal dediler.
Benim de aynı şekilde olmuştu. Seri numarasını sorguladığımda görünmüyordu. Ticket atıp seri numaramı yazdım. Orijinal dediler.
ALPER622 Hectopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 192 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 CasH20 dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Seri numarasını sorguladığımda görünmüyordu. Ticket atıp seri numaramı yazdım. Orijinal dediler. Genişletmek için tıkla... nasıl ticket atıcam sitesini karmaşık buldum yardımcı olabilir misin? 382019 dedi: Ürünü nerden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol Ada Teknoloji satıcısından. Razer sitesinden giriş yapıp ticket attım ve ürünüm orjnalmiş. Son düzenleme: 3 Kasım 2022
CasH20 dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Seri numarasını sorguladığımda görünmüyordu. Ticket atıp seri numaramı yazdım. Orijinal dediler. Genişletmek için tıkla... nasıl ticket atıcam sitesini karmaşık buldum yardımcı olabilir misin? 382019 dedi: Ürünü nerden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol Ada Teknoloji satıcısından. Razer sitesinden giriş yapıp ticket attım ve ürünüm orjnalmiş.