Razer DeathAdder V2 Pro alınır mı?

Bütçe
1300

Klerwsky

Kilopat
Alınır güzel mouse. Pc ye bağladığınız kablo ile şarj ediyosunuz ortalama 2 saate doluyor. 1-1.5 hafta götürüyor beni kablosuz şekilde. Teknosada 1389 tl ben olsam ordan alırdım.

Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
Linkteki sayfadan almayı düşünüyorum 1300 TL'ye buldum sizce alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mı ve icinden şarj etmek icin kablo cıkıyor mu?
Ağır bir fare, kablolu sizin için sıkıntı değilse aynı fiyata V3 daha iyi olur. Daha iyi bir sensöre sahip daha kaliteli ve çok daha hafif. Ayrıca daha yeni bir model bu da bir artı.

Ne alaka :)

Alınır güzel mouse. PC'ye bağladığınız kablo ile şarj ediyosunuz ortalama 2 saate doluyor. 1-1.5 hafta götürüyor beni kablosuz şekilde. Teknosa'da 1389 TL ben olsam oradan alırdım.

Arkadaş V3 kabloludan bahsetmiş sizce V2 kablosuz mu V3 kablolumu.

Alınır güzel mouse. PC'ye bağladığınız kablo ile şarj ediyosunuz ortalama 2 saate doluyor. 1-1.5 hafta götürüyor beni kablosuz şekilde. Teknosa'da 1389 TL ben olsam oradan alırdım.

İcinden kablo cıkıyor degilmi.

Ne alaka :)

Arkadaş V3 kabloludan bahsetmiş sizce V2 kablosuz mu V3 kablolumu.

İcinden kablo cıkıyor degilmi.
V3 hakkında çok bilgim yok. Ben tercihimi V2 kablosuzdan yana yaptım yakın bi zamanda. Karar sizin. Evet çıkıyor. İstersen kablolu ve kablosuz şekilde kullanabilirsin.

Ben kullanıyorum ve memnunum. Sadece şu şöyle olsun dediğim 1 şey var:
Şarj etmek için kabloyu mouse'a takıp çıkarmak zor gerçekten. Takarken neyse de çıkartırken mouse ile cebelleşiyorum resmen.

Ben kullanıyorum ve memnunum. Sadece şu şöyle olsun dediğim 1 şey var:
Şarj etmek için kabloyu fareye takıp çıkarmak zor gerçekten. Takarken neyse de çıkartırken mouse ile cebelleşiyorum resmen.

Hocam sizin tercihiniz ne olurdu V3 kablolu mu V2 Pro mu şu an arada kaldım birisi 1300 TL (v2Pro) digeri 1500 TL (v3 kablolu)

V3 hakkında çok bilgim yok. Ben tercihimi V2 kablosuzdan yana yaptım yakın bir zamanda. Karar sizin. Evet çıkıyor. İstersen kablolu ve kablosuz şekilde kullanabilirsin.

Nezamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sorun var mı çünkü Logitech kullanıcısıydım G102 G300s G203 kullandım. G102 ve 203 de cift tıklama sorunu ve sürekli skatezleri sökülüyordu G300s de ise USB sürekli gir cık yapıyor kronikmiş. Her yıl fare degişmek zorunda kalıyorum bu 6.7 mausum.

Beni en az 5 yıl minimum 2.3 yıl götürecek fare lazım kronik sorunu olmayan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı