Razer DeathAdder V2 Pro alınır mı?

Bütçe
1300
bir süredir deathadder v2 pro kullanıyorum. pek rahat edemedim açıkcası yüzeyi çok kaygan gibi ve sürekli elim kayıyor özellikle de parmak eklemlerinden sonraki kısım...avucum ortasi diyelim hakim degilim kavrayamiyorum tam anlamiyla..ondan önce g305 kullandım. Biraz ufaktı, ağır idi arka tarafı biraz daha toplu idi daha iyi oturuyordu yillardir g102 kullandim ufakligi cok gozume batmadi sanki.. aklımda şu sıralar zowie ec2-c, sensei ten, endgame x1mr, hyperx haste, var. tercih edilebilir mi? dizayn olarak nasıldır ya da arkası biraz yüksek mouse öneriniz olabilir mi? bütçe belirtmedim. siz önerilenizi sunarsanız ona göre bir seçim yapacağım. Elim 19,5-10cm finger tip ve bazen de palm değişiyor

Logitech G PRO kablosuz alman mantıklı olacaktır bence incelemelere bakarak değerlendir. V2 Pro'ya ben 1 ay içinde alıştım yeni fare a geçince hemen alışmak zor oluyor bende senin gibi rahatsız oluyordum ilk kullandığım zamanlar.

Logitech G PRO X Superlight incelemelerini incele benim bazı arkadaşlarım kullanıyor ve çok fazla tavsiye ediliyor​

@Klerwsky o kadar bütçem yok.. tamam fare çok güzel kullanan da çoktur eminim.. ama fiyatı da güzel.. 1600-1700 tl en fazla verebileceğim bu.. şu anda elimde haste var. bu fare de gerçekten çok hafif.. bir yandan da vpn dragon fly pro ile de ilgileniyorum.

Hoşuna hangisi gidiyor ise dene ve al benim terchim Razer V2 Pro olurdu ben Logitech kullanıcısı olarak alışmakta çok zorluk çektim ama zamanla alıştım bir anda alışamazsın 1 ay kullanım süresinden sonra elim Razer'e tam oturdu şu an Razer maus pad ile kullanıyorum çok iyi ikili tabii senin hoşuna hangisi gitti ise onu al almadan önce ürünün incelemelerine göz at kulllanan insanlara sor kronik sorun var mı diye öyle kararlaştır.

Beyler bu mouseun 2. Elini alcam. 3 hafta kullandığını iddia ediyor arkadaş. Yurtdışından gelmiş garanti belgesi yok. Yandaki kauçuk parçalar hafif esniyor gibi yanları elle sıktıkça. Ne diyosunuz almaya engel mi sizce? Gayet de iyi fiyata bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…