HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 893 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 2.4 GHz düğmesine bastığımda çalışıyor alalı 1 hafta kadar oldu olmadı çok fazla sık kullanmadım. Kablolu kullandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
2.4 GHz düğmesine bastığımda çalışıyor alalı 1 hafta kadar oldu olmadı çok fazla sık kullanmadım. Kablolu kullandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sentroteria Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #2 Değişim isteyin veya garantiye gönderin.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 893 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Kabloluda çalışmıyor artık resetleme falan var mı?