Razer DeathAdder V2 Pro durduk yere donuyor

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyorum kablosuz olarak ve FPS oyunlarında durduk yere bir anda donuyor. Mouse sağa sola hareket ettiriyorum ışığı da yanıyor, oyun da hareket ediyor FPS değerim de normal devam ediyor fakat imleç donuyor. USB çıkıp girme sesi de çıkmıyor bağlantıda hiçbir sorun yok.

Yaşadığınız sorun bu videodakiler ile aynı mı?

1. YouTube video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2. YouTube video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üstteki ile aynı
Öncelikle şunu belirtmeliyim: Alttaki videoyu çeken benim ve Valorant'ta birebir aynısı oluyor. Yani iki videodaki sorunda aynı. Sadece biri oyunda diğeri masaüstünde çekilmiş videolar.

Ben de bu sorunu yaşamaya başladım sebebini bir türlü bulamadım.
Hemen hiç etliye sütlüye bulaşmadan teknik servise göndermeleri için satın aldığım mağaza Vatan Bilgisayar şubesine teslim ettim ürünü.

Araştırmalarım sonucu bunun donanımsal bir arıza mı yoksa w11 güncellemelerinden mi ya da sensöre toz mu kaçtı vsvs niye olduğunu bulamadım.

1) Mouseyi ne zaman satın aldınız?

2) Mouse 2.4Ghz adaptörünü kasaya mı taktınız yoksa Type-A kasaya, Type-C doongle ve 2.4Ghz doongle takmış bir şekilde mi kullanıyorsunuz?

3)Windows 11 için böyle bir videoya rastladım az önce:

16 Eylül 2023'te astın aldım, 2.4Ghz adaptörü kasaya takılı ve Windows11 kullanmıyorum.

16 Eylül 2023'te astın aldım, 2.4Ghz adaptörü kasaya takılı ve Windows11 kullanmıyorum.
2.4 Ghz kasaya takılı olması yanlış. Yüksek ihtimal yanlış kullandığınız için takılmalar ve donmalar yaşıyorsunuz.

Ben doğru kullanmama rağmen bunları yaşamaya başladım ne yazık ki.

Uzatma kablosu dedikleri Type-A ve Type-C kutusundan çıkarın. Kasanın arkasına mümkünse 3.0 USB girişi olan porta Type-A'yı takın. Sonra Type-C yani kablonun diğer ucunu Doongle takın.

Doongle'nın diğer ucuna 2.4GHz adaptörü yani kasaya taktığınız o adaptörü doongle takın. Mousenizi kablosuz bir şekilde tekrardan kullanmaya başlayın.

Doongle mouseye yakın olsun. Mouse padin hemen üstünde değilde bitiminde dursun.

Doongle nerede bilmiyorum fakat bulursam takacağım. Doongle'ın artısı ne?

Doongle nerede bilmiyorum fakat bulursam takacağım. Doongle'ın artısı ne?
Doongle bu bağlantıları yapabilmeniz için aracı olacak. Type-C ve 2.4Ghz adaptörünü takabilmeniz için girişleri mevcut. Bu sayede kablosuz olarak mouseyi kullanırken sanki kablolu kullanıyormuş gibi takılmadan ve çok daha iyi tepkime hızlarıyla yani kabloluymuş gibi oynayacaksınız.

Valorantta Türk bir radyant oyuncusu olan OXMANN isimli kullanıcı da yıllardır GPX mousesini 2.4GHz adaptörünü kasaya takarak kullanmıştı.

Yayında, yeni aldığı mouseyi gösterip taktığında(GPX 2) herkes uyardı ve doğru şekilde kullanmaya başladı. Daha öncekiyle arasında ne fark oldu diye sorulduğunda ise: ''O zamanlar çok takılmalar yaşıyordum şimdi hiç takılma olmuyor.'' demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…