Razer DeathAdder V2 Pro kablosuz bağlanmıyor

drakee

Centipat
Daha fazla  
Eski bilgisayarımda ekran kartı sürücülerini yanlış yüklemiştim. Bayağı bilgisayarı kullanamıyordum ama pek detaylı bilgim yok zaten değişecektim. Ama o zamandan beri mouseumu kablosuz kullanamıyorum ne Bluetooth ile ne 2.4 GHz modunda. Başka bilgisayarlarla da denedim fareyi kablosuz takınca klavye olarak görüyor ve sürekli bağlanıp kopma sesleri geliyor. Razer'ın bunu düzeltmek için uygulamasını da indirdim uygulamada hem kablolu hem USB ile bağlayın diyor ama USB ile bağlayınca zaten bilgisayar fareyi görmüyor sıkıntı o. Kablolu kullanmak da canımı sıkmaya başladı o yüzden sormak istedim detaylı bilgi verebilirim.

Aynı mouse bende de var hocam 2.4 çalışmıyor ne yaptıysam düzelmedi garantiye göndereceğim.

Hocam garanti kapsıyor mu acaba gelişmeleri bildirebilir misiniz?

Hocam garanti kapsıyor mu acaba gelişmeleri bildirebilir misiniz?

Tabii ki hocam gelişmeleri aktarırım kusur var ise değişim yapıyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam bakalım artık.

Tabii ki hocam gelişmeleri aktarırım kusur var ise değişim yapıyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam bakalım artık.
hocam sorunu cözdünüz mü ben garantiye verdim servis bir sorun yok diye geri gönderdi ama yine çalışmıyor

Hocam sorunu cözdünüz mü ben garantiye verdim servis bir sorun yok diye geri gönderdi ama yine çalışmıyor.

Yok hocam mouse garantiye veremedim henüz birkaç sebepten dolayı tekrar denedim bir türlü olmuyor.

Yok hocam mouse garantiye veremedim henüz birkaç sebepten dolayı tekrar denedim bir türlü olmuyor.
ben verdım garantıye bır sorun gorulmedı demıs bu sefer kablosuz moda alınca ışık yanmıyor yarın medimarkı basacam böyle sacma şey mi olur ya servise göndermediler ya da servis bilerek yaptı

Ben verdım garantıye bır sorun gorulmedı demıs bu sefer kablosuz moda alınca ışık yanmıyor yarın medimarkı basacağım böyle saçma şey mi olur ya servise göndermediler ya da servis bilerek yaptı.

Ben İstanbul'a gittiğimde göndereceğim de sizinki gibi olmaz umarım ne oldu sonuç hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…