Razer DeathAdder V2 Pro mouse griptape önerisi

Bütçe
300-400 Tl

Mustafa2020

Decapat
Merhaba iyi günler Razer DeathAdder V2 Pro markalı bir farem var. Buna griptape almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum. 300-400 TL bütçem var. Rica etsem uygun fiyatlı bir griptape önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

razerın kendi sitesinde gördüm bide amazonda gördüm onları tam çözemedim razerın kendi sitesinde olan versiyonu var mı

Razer'ın kendi sitesinde gördüm bir de Amazon'da gördüm onları tam çözemedim Razer'ın kendi sitesinde olan versiyonu var mı?

Var fakat çok pahalı, attığım linkten alabilirsiniz. Her fare için uygun model üretiyorlar

Siz bana yine de linkini atabilme şansınız var mı bir de Amazon'da ucuzdu sadece benim faremin modeline uygun olanını bulamadım

Razer'in sitesine girip shops kısmında bulabilirsiniz. Size attığım linkte V2 Pro'nun grip tape var aşağılara inin

Razer'in sitesine girip shops kısmında bulabilirsiniz. Size attığım linkte V2 Pro'nun grip tape var aşağılara inin
Peki teşekkür ederim

knk kb sitede benim mouse olanı bulamadımda rica etsem link atar mısın

Son düzenleme:
Ben geçen gün Razer Deathadder v2 için Amazon üzerinden kuponla birlikte 70 TL ye sipariş vermiştim. Şuan 221 TL alınır gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…