Razer DeathAdder V2 Pro mouse ışınlanıyor

Sapphire19

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyorum. Bugün aniden fareyi Wireless 2.4 USB ile kullanırken imleç ekranda farklı yerlere ışınlanmaya başladı. Fare tekerleği de bir garip çalışıyor. 2 satır kaydırıyorum örneğin ama kendine kendine 1 2 satır daha aşağı veya yukarı kafasına göre inip çıkıyor. Sıvı teması, darbe vs de olmadı. Önerisi olan var mı?
Ne yapmam lazım?

Selamlar,

Fikir yürütmek amaçlı soruyorum.

Benim kablosuz klavyemde pilleri azaldığı zaman bu tarz sıkıntılar veriyordu. Böyle bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Selam,

Fikir yürütmek amaçlı soruyorum.

Benim kablosuz klavyemde pilleri azaldığı zaman bu tarz sıkıntılar veriyordu. Böyle bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Sanmıyorum çünkü 1 saat olmadı daha çıkaralı şarj kablosundan ve Synapse uygulamasında %100 gözüküyor şarjı.

Garantiye götürmeli miyim yoksa çözümü olabilecek bir şey mi sizce?

Merhaba arkadaşlar. Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyorum. Bugün aniden fareyi Wireless 2.4 USB ile kullanırken imleç ekranda farklı yerlere ışınlanmaya başladı. Fare tekerleği de bir garip çalışıyor. 2 satır kaydırıyorum örneğin ama kendine kendine 1 2 satır daha aşağı veya yukarı kafasına göre inip çıkıyor. Sıvı teması, darbe vs de olmadı. Önerisi olan var mı?
Ne yapmam lazım?
Ürün kaç yıllık? Ayrıca Synapse uygulamasında "CALIBRATION" sekmesindeki ayarlar varsayılan ayarlar mı yoksa başka bir ayar yaptınız mı buradan?

Ürün kaç yıllık? Ayrıca Synapse uygulamasında "calıbratıon" sekmesindeki ayarlar varsayılan ayarlar mı yoksa başka bir ayar yaptınız mı buradan?

Ürünü Eylül ayında aldım tam 6 aylık falan ve hiçbir zaman bir ayar yapmadım. Hatta yukarıdaki ardakaş resetle deyince oradaki profil ayarlarını da resetledim ama zaten değişen bir şey olmadı ek bir ayar yapmadığım için.

2 USB portumun ikisinde de denedim değişen bir şey yok :( hala ışınlanıyor ve kaydırma tekerleği kafasına göre kaydırıyor belli aralıklarla. Ve dip dibe mouse ile laptop

En iyisi garantiye göndermek sanırım

Ürünü Eylül ayında aldım tam 6 aylık falan ve hiçbir zaman bir ayar yapmadım. Hatta yukarıdaki ardakaş resetle deyince oradaki profil ayarlarını da resetledim ama zaten değişen bir şey olmadı ek bir ayar yapmadığım için.
Scroll kısmına sertçe üfler misiniz? İçerisine toz kaçtığı zaman böyle durumlar olabiliyor. Ayrıca farenin sensörünü de kulak çubuğu ile temizlemeyi deneyin, tozdan ötürü oluyor olabilir. Farklı bir yüzeyde kullandığınız zaman aynı sorun devam ediyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı