Razer DeathAdder V2 Pro mouse ışınlanıyor

Sorun hala devam ediyor fakat az önce Bluetooth moduna geçtim ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun USB'de olabilir mi? Mousepadden de çıkarıp denedim Wireless moddayken sorun aynı. BT modunda olmuyor.

Sorun hala devam ediyor fakat az önce Bluetooth moduna geçtim ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun USB'de olabilir mi? Mousepadden de çıkarıp denedim Wireless moddayken sorun aynı. BT modunda olmuyor.
USB'yi fareye yakın bir şekilde kullanıyorsunuz değil mi?

Buradaki gibi.

Eki Görüntüle 2120398

2 saate yakın bu yakınlıkta kullanıyorum.
Epey de yakınmış aslında USB dongle, etrafta sinyali engelleyecek bir şey de yok ve BT modunda bir sorun çıkarmayıp 2.4G modunda sorun çıkarması da ilginç gerçekten. Eğer önerilen çözüm yöntemleriyle bir sonuca ulaşılamazsa garantiye göndermek en mantıklı seçenek olacaktır.

Teşekkür ederim. Bugün garantiye yollayacağım.

Aklıma bir de alıcıyı tekrar eşleştirmek geldi. Razer'da böyle bir seçenek var mı bilmiyorum ama çoğu USB alıcılı farelerde yeniden eşleştirme yapılabiliyor PC'den kendi yazılımı üzerinden. Sinyal karışıklığını gidereceğini düşünüyorum eğer böyle bir imkan varsa.

Razer Synapse silip tekrar kurmanızı da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…