Razer DeathAdder V2 Pro orijinal şarj kablosu nereden bulunur?

Ege_Ercel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Razer DeathAdder V2 Pro farem var şarj kablosu fareyi şarj etmiyor, ilk başta farede mi bir sıkıntı var diye garantiye yolladım sıkıntı yok diye yolladılar. Anlaşılan kabloda sıkıntı var, Razer'ın orijinal şarj kablosunu nereden bulabilirim?

Farenin de eskimesine göre piller zamanla böyle yapabiliyor. Mesela normalde 2 saatte dolduğunu biliyorsanız o kadar şarjda takın çıkarın. Telefonlarda bile bazen bu dediğiniz şey olabiliyor. Sensör pil doluluğunu doğru ölçemeyebiliyor.

Servise yolladım dedim şarj %100 görükmesine rağmen kablosuz çalışmıyor arıza tespit edemedik dediler çok eskide değil 1 sene oldu normalde 1 saat içerisinde şarj %100 olurdu ama şu an %100 olduğu zaman çıkarıyorum mouse çalışmıyor. Burada anlamadığım şarj %100 gözükmesine rağmen kabloyu çıkardığın zaman mouse çalışmıyor anlamadım gitti.

Servise yolladım dedim şarj %100 görükmesine rağmen kablosuz çalışmıyor arıza tespit edemedik dediler çok eskide değil 1 sene oldu normalde 1 saat içerisinde şarj %100 olurdu ama şu an %100 olduğu zaman çıkarıyorum mouse çalışmıyor. Burada anlamadığım şarj %100 gözükmesine rağmen kabloyu çıkardığın zaman mouse çalışmıyor anlamadım gitti.

Mesela servisten bugün döndü kutudan çıkardım PC'ye taktım şarjı %5 Ti 1 saat şarjda kaldı sonra çıkardım mouse çalışmıyor sanki hiç şarj olmamış gibi.

Belki kablo bozuk demiştin ya, o nedenle şarj oldu sanmışsındır ama o sırada %5'te bitip sıfırlanmıştır.

Bende öyle düşünüyorum attığınız kablonun siparişini verdim umarım kablo ile ilgili bir şeydir yoksa beni uğraştıracak gibi duruyor teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı