Razer DeathAdder V2 Pro ve Endgame Gear XM2we

Bütçe
1700

Mertool

Hectopat
Merhaba, bu iki fareyi de kullanan var mı? Hangisi alınır? FPS oyunları oynuyorum. Bütçe 1700₺

Grupta birkaç arkadaş XM2we önerdi ama yine de tekrardan sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisininde boyları farklı. Hangisi eline uyuyorsa onu al. XM2we daha yeni.

Merhaba, bu iki fareyi de kullanan var mı? Hangisi alınır? FPS oyunları oynuyorum. Bütçe 1700₺

Grupta birkaç arkadaş XM2we önerdi ama yine de tekrardan sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
XM2we bence.

Ben Razer DeathAdder V2 mini kullanıyorum ve aşırı memnunum. Diğer attığınız mouse'u bilmesem de Razer'ın hafifliği, yazılım desteği, sensörü vb. özellikleri çok güzel.

xm2we çook daha iyi bir fare, diğeri deathadder olsa da v3 gibi değil cidden. daha iyi olma sebeplerinin en başı direkt ağırlığı diyebilirim, ikinci olarak da ele oturuşu. dv2 90 gramdı ve bu aşırı fazla kesinlikle 1700tl hskketmeyecek bir fare ((ben 0 deathadder v3 pro 1900e almıştım sarı siteden ve şu an piyasası 2 milyar civarı, alacaksanız ya öyle alın ya da 0ı bir xm2we alın iki seçenek de en iyisi olur)

Ben Razer DeathAdder V2 mini kullanıyorum ve aşırı memnunum. Diğer attığınız mouse'u bilmesem de Razer'ın hafifliği, yazılım desteği, sensörü vb. özellikleri çok güzel.
allah var bu da bir gerçek ama bu deathadder ne yazık ki 1700 etmez, çünkü cidden ağır ve rekabetçi değil pek... bir de eski model oldu artık nasıl 1700e satıyorlar inanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…