Razer DeathAdder V2 Pro vs Razer Viper Ultimate vs Logitech G Pro Wireless

vindies

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 mousedan hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Yoğunluklu olarak FPS oyunları oynuyorum. 5 yıl boyunca ve halen Razer DeathAdder(2016) modelini kullanıyorum ama kablosuz mouse konusunda Logitech'in daha başarılı olduğu söyleniyor sizce hangi modeli tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer, Hyperspeed teknolojisi ile kablosuz kullanımda çok iyi bir seviyeye ulaştı. Razer Viper Ultimate'in sağ tuşunda bir kronik sorun bulunuyor, almanızı önermiyorum o yüzden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geriye Deathadder V2 Pro ve G Pro Wireless kaldı. İki model de inanılmaz kaliteli. Ancak aralarındaki fiyat farkına değecek herhangi bir özellik yok. Daha önce Focus+ sensörünün neden Hero 25K'dan daha iyi olduğunu anlatmıştım.
Bu durumda kazana Deathadder V2 Pro oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gloriorus model o Wireless nasıl peki?

peki terchimi docklu modelden mi yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…