Razer DeathAdder V2 Pro vs VGN Dragonfly F1 Pro

WildArw

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki mouseden hangisini almak daha mantıklı? VGN 2000 TL ve Razer 1500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN F1 Pro 1.600 TL VGN Dragonfly F1 Series Mouse burdan alınca. Vergi ve kargo bedava. Kupon kodu ile 1.600 ama, kupon kodu için bunu yapmanız lazım.
1697399833237.png

F1 Pro daha iyi.

Bu iki mouseden hangisini almak daha mantıklı? VGN 2000 TL ve Razer 1500 TL.

Galiba V2 Pro da dongle sorunu var diye duydum. Onun dışında mouse biraz ağır olsun diyorsanız ve palm tutuyosanız V2 Pro alabilirsiniz. Bende birkaç gün sonra F1 Pro almayı planlıyorum. F1 Pro hem sensör çok iyi hem Switch iyi 49 gram gpx shape sahip her tutuşa uygun yani bunlar dışında marka takıntınız varsa ve Wraith'e güvenmiyorsanız V2 Pro ama sorun yoksa kesinlikle ama kesinlikle F1 Pro.

Galiba V2 Pro da dongle sorunu var diye duydum. Onun dışında mouse biraz ağır olsun diyorsanız ve palm tutuyosanız V2 Pro alabilirsiniz. Bende birkaç gün sonra F1 Pro almayı planlıyorum. F1 Pro hem sensör çok iyi hem Switch iyi 49 gram gpx shape sahip her tutuşa uygun yani bunlar dışında marka takıntınız varsa ve Wraith'e güvenmiyorsanız V2 Pro ama sorun yoksa kesinlikle ama kesinlikle F1 Pro.

Marka takıntım yok ama iyisi olsun isterim.
Özelliklere bakınca sensörleri kağıt üzerinde aynı gibi
Razer garantisiyle Wraith garantisi bir olacakmış gibi durmuyor.
Örneğin farede bir problem olduğu zaman ne kadar ilgilenecekler.

Marka takıntım yok ama iyisi olsun isterim.
Özelliklere bakınca sensörleri kağıt üzerinde aynı gibi
Razer garantisiyle Wraith garantisi bir olacakmış gibi durmuyor.
Örneğin farede bir problem olduğu zaman ne kadar ilgilenecekler.
Attığım site güvenli hocam. Bakabilirsiniz.

Ne gibi bir garanti veriyor ki mechkeys
Wraith neden kötü.
Wraith sürekli bahane buluyor ürünü almıyor. Çok uğraştırıyor, THH ile falan.

Mechkeys en azından size garantiye yollamak için adres veriyor kargoyu da onlar karşılıyor. Eğer ki ürün kullanımı engellemeyen çizik benzeri kusur ile gelirse de kısmi para iadesi yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı