AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 15 Kasım 2023 #11 Melih134 dedi: Hocalarım sağolun cevapladığınız için. Kırılmasıyla alakası yok da içindeki malzemelere bir şey olmuş mudur diye düşündüm ben. Genişletmek için tıkla... Elinde kuvvetlice salla tıkırtı sesleri gelmiyorsa içi sağlamdır
Melih134 dedi: Hocalarım sağolun cevapladığınız için. Kırılmasıyla alakası yok da içindeki malzemelere bir şey olmuş mudur diye düşündüm ben. Genişletmek için tıkla... Elinde kuvvetlice salla tıkırtı sesleri gelmiyorsa içi sağlamdır
Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 AhmetKonyaspor dedi: Elinde kuvvetlice salla tıkırtı sesleri gelmiyorsa içi sağlamdır Genişletmek için tıkla... İçinden ses gelmiyor hocam galiba sağlam.
AhmetKonyaspor dedi: Elinde kuvvetlice salla tıkırtı sesleri gelmiyorsa içi sağlamdır Genişletmek için tıkla... İçinden ses gelmiyor hocam galiba sağlam.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 15 Kasım 2023 #13 1500km boyunca dere, tepe düz gidip taşıdığım bilgisayar kasam bile taş gibi çalışıyorsa 40cm düşmeyle hiçbir şey olmaz.
1500km boyunca dere, tepe düz gidip taşıdığım bilgisayar kasam bile taş gibi çalışıyorsa 40cm düşmeyle hiçbir şey olmaz.
Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #14 Batyxah dedi: 1500km boyunca dere, tepe düz gidip taşıdığım bilgisayar kasam bile taş gibi çalışıyorsa 40cm düşmeyle hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum da hocam sorun yok gibi.İnşallah ileride çıkmaz.
Batyxah dedi: 1500km boyunca dere, tepe düz gidip taşıdığım bilgisayar kasam bile taş gibi çalışıyorsa 40cm düşmeyle hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum da hocam sorun yok gibi.İnşallah ileride çıkmaz.
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.828 Çözümler 3 18 Ekim 2024 #15 Melih134 dedi: Bakıyorum da hocam sorun yok gibi. İnşallah ileride çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir sorun yarattı mı merak ettim.
Melih134 dedi: Bakıyorum da hocam sorun yok gibi. İnşallah ileride çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir sorun yarattı mı merak ettim.
Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #16 Rynesquik dedi: Merhaba bir sorun yarattı mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok sorun yok gayet iyi.
Rynesquik dedi: Merhaba bir sorun yarattı mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok sorun yok gayet iyi.