Daha yeni satın İtopya'dan satın aldığım Razer Deathadder V2'de tekerlek sesi sorunu çıkınca Arena Bilgisayar'a gönderdim. Kutusu açılmamış yeni ürün yolladılar. Ancak bunda da eski ve ucuz Bloody faremin bile yapmadığı şekilde DPI tuşunda çok rahatsız edici yay sesi var. Artık servis ile uğraşmak istemiyorum. Kargoya vs. gitmesi çok uzun sürüyor ve daha yeni uğraştım. Razer'a ilk yazdığımda sıkıntı yaşanırsa kendilerinin yardımcı olacaklarını söylemişlerdi. Sonuçta onların ürettiği fare ve sıfır kutu farede bile sorun var.
Tekrar biletime yazdığımda böyle bir cevapla karşılaştım, Türkçe çevirisini paylaşıyorum.
Bu, Razer Teknik Destek'ten biri olan Arnep. Sağladığımız sorun giderme adımlarını gerçekleştirme konusundaki işbirliğiniz için teşekkür ederiz. Bu noktada, cihazınız için bir garanti talebinde bulunmak için bir RMA'ya ihtiyacınız olacaktır.
Şu anda ikamet ettiğiniz Ülke, yerel ve hükümet düzenlemeleri ve kısıtlamaları nedeniyle henüz Razer'in nakliye varış noktalarının bir parçası değil. Ancak, nakliye ağımızın bir parçası olan en yakın komşu ülkeden cihazınızı bizimle RMA yapma seçeneğiniz vardır (buraya bakın: Shipping Guide). RMA'yı sizin adınıza işleme koyması için cihazınızı bu bölgelerden herhangi birinden güvendiğiniz bir arkadaşınıza veya akrabanıza sorabilir/gönderebilirsiniz.
Alternatif adres için lütfen aşağıdaki bilgileri sağlayın:
Açık adres:
Posta kodu:
Ülke:
Arkadaşınız / akrabanız ünitenizi aldığında, üniteyi depomuza geri götürmekle ve Değiştirme ünitesini kendilerine geri göndermekle ilgileneceğiz.
Arkadaşınızın veya akrabanızın ülkesine gönderi yaparken gerekli olacak diğer tüm nakliye, harç, vergi ve diğer ücretleri karşılamanız gerekeceğini lütfen unutmayın.
Değiştirme için satıcınızla da iletişime geçebilirsiniz. (Allah Allah işe bak.)
Bir karar verdikten sonra bizi haberdar edin. Sizden haber almaktan memnuniyet duyarız.
Dedikleri ülkelerde bir arkadaşım yok ve olsa bile bunu sağlamak vergiyi kargoyu ödeyeceğimden dolayı aşırı mantıksız. Corsair markasında RMA işim olduğunda kendileri ödenmiş şekilde kargo etiketi göndermişti ama Razer benim ödememi istiyor. Hem sıfır ürünlerinden acayip sorunlar çıkıyor hem de fiyat yükümlülüğünü bana bırakıyorlar.
Sizce ne cevap verebilirim?