hu0n Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 14 31 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben Razer DeathAdder V2 aldım fakat sağ ve sol click arasında ses farkı var. Sağa sanki bir tık daha zor basılıyor. Tam da şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaşayan başkaları da var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
Arkadaşlar ben Razer DeathAdder V2 aldım fakat sağ ve sol click arasında ses farkı var. Sağa sanki bir tık daha zor basılıyor. Tam da şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaşayan başkaları da var mı?
Itzjordanzzz_12 Yoctopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #2 Razer DeathAdder V2 daha oynanır ama kritik orta tuş hatası var sadece.