Razer DeathAdder V2 sol Click boşluk

Bourdain

Hectopat
Bugün N11'den aldığım Razer DeathAdder V2 farem geldi. Kutuyu açtım ve farenin Click hissiyatını denerken sol Click'te bir boşluk olduğunu fark ettim. Bu bir sorun teşkil eder mi ileride yoksa sıkıntı olmaz mı? İade etmeli miyim?
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamera odaklayamamış fazla kusura bakmayın.

Bugün N11'den aldığım Razer DeathAdder V2 farem geldi. Kutuyu açtım ve farenin Click hissiyatını denerken sol Click'te bir boşluk olduğunu fark ettim. Bu bir sorun teşkil eder mi ileride yoksa sıkıntı olmaz mı? İade etmeli miyim?
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamera odaklayamamış fazla kusura bakmayın.

Çok hafif dokunuşta ses mi çıkarıyor o ben mi yanlış anladım ?

Ben Teknosa'dan almıştım ilk işim bu tür durumlara bakmak olmuştu. Bende sıkıntı yok. Rahatsız ediyorsa iade edin. Kullanırken rahatlıktan fareyi unutmanız lazım. Ölçüt kendiniz olsun. Ben desem ki video için sorun yok alışırsın, senin rahatsız olmana engel olamaz.

Bende deathadder elite var öyle sendeki gibi bir ses çıkarmıyor bence geri gönder gitsin uğraşma yenisini al.
Hatalı ürün diyen var bu sorun için. İade edeceğim sanırım yenisini gönderirler.
Ben Teknosa'dan almıştım ilk işim bu tür durumlara bakmak olmuştu. Bende sıkıntı yok. Rahatsız ediyorsa iade edin. Kullanırken rahatlıktan fareyi unutmanız lazım. Ölçüt kendiniz olsun. Ben desem ki video için sorun yok alışırsın, senin rahatsız olmana engel olamaz.
Yeni bir ürünle değiştirmelerini isteyeceğim. Ancak aynı sorun yine olur mu acaba düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
Merhaba ben de geçen hafta aldım aynı mouse n11 üzerinden buyrun dün konu açmıştım sanırım aynı sorun ve aynı mağaza DeathAdder V2 sol click boşluğu
Ben iade talebi oluşturdum n11 üzerinden bakalım bugün kargoyla yollayacağım. ZoneBilişim satıcısından almıştım kabul ederler diye umuyorum. Başka bir satıcıdan alacağım iade talebim kabul edilirse. Fareyi çok beğenmiştim keşke böyle bir sorunla karşılaşmasaydım, üzücü bir durum bu sorunla karşılaşanlar için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı