Razer DeathAdder V2 sorunlu mu?

Daha fazla  
15 cm elimin uzunluğu. Elite modelini kullanıyorum. Bu ürünü almaya karar verdim ama Sosyal'de sorun yaşayan çok kişi var. Ürün alınır mı? Yoksa farklı alternatiflere mi yönelmek gerekir (Delikli fare istemiyorum.)?

Ben de böyle bir arayışa girip çok önerildiğini görüp DA V2 almıştım, çok rahat bir mouse fakat malzeme kalitesi ve click hissiyatı benim için kötüydü, tıklayıp tıklamadığımı hissedemiyordum ayrıca sağ tıkta ekstra bir boşluk vardı benimkinde, ikinci el olarak sattım. Ben de delikli fare istemiyorum hala arayıştayım ama düzgün bir seçenek bulamadım...

Ben de böyle bir arayışa girip çok önerildiğini görüp da V2 almıştım, çok rahat bir mouse fakat malzeme kalitesi ve Click hissiyatı benim için kötüydü, tıklayıp tıklamadığımı hissedemiyordum ayrıca sağ tıkta ekstra bir boşluk vardı benimkinde, ikinci el olarak sattım. Ben de delikli fare istemiyorum hala arayıştayım ama düzgün bir seçenek bulamadım...

Ben de bulamadım. HyperX PulseFire haste veya Fury Z, model o bu modeller var. XM1r çok iyiymiş ama 1400 vermek istemiyorum.

Ben de bulamadım. HyperX PulseFire haste veya Fury Z, model o bu modeller var. XM1r çok iyiymiş ama 1400 vermek istemiyorum.
XM1r modelini ben de gördüm, incelemelerine baktım fakat o fareyi satan siteden insanlar pek memnun değil gördüğüm kadarıyla, yarın öbür gün garantilik bir durum olursa siteye ulaşmak sıkıntı. En son paraya kıyıp G Pro X Superlight alacağım galiba.

XM1r modelini ben de gördüm, incelemelerine baktım fakat o fareyi satan siteden insanlar pek memnun değil gördüğüm kadarıyla, yarın öbür gün garantilik bir durum olursa siteye ulaşmak sıkıntı. En son paraya kıyıp G PRO X superlight alacağım galiba.

El boyutunuz ne hocam? Delikli fare alsak ne olur 😄model o Wireless.
XM1r modelini ben de gördüm, incelemelerine baktım fakat o fareyi satan siteden insanlar pek memnun değil gördüğüm kadarıyla, yarın öbür gün garantilik bir durum olursa siteye ulaşmak sıkıntı. En son paraya kıyıp G PRO X superlight alacağım galiba.

Connectgame bahsettiğiniz satıcı sanırım. Hepsiburada'da satış yapıyor, oradan alsak sorun olmaz bence.

XM1r modelini ben de gördüm, incelemelerine baktım fakat o fareyi satan siteden insanlar pek memnun değil gördüğüm kadarıyla, yarın öbür gün garantilik bir durum olursa siteye ulaşmak sıkıntı. En son paraya kıyıp G Pro X Superlight alacağım galiba.

Şuana kadar en pişman olduğu ekipman superlight. 😁 Tabii bunlar çoğunlukla kişisel sorunlar. 🙂

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, tuşlarda herhangi bir sıkıntı meydana gelmedi ama grip yerinde yani baş parmağın denk geldiği yerde aşınma meydana geldi, diğer bir deyişle eridi de denebilir. Bunu bilerek almanı öneririm.

El boyutunuz ne hocam? Delikli fare alsak ne olur 😄model o Wireless.

Connectgame bahsettiğiniz satıcı sanırım. Hepsiburada'da satış yapıyor, oradan alsak sorun olmaz bence.

18x9 el ölçüm yanlış hatırlamıyorsam. Medimarkt'ta denemiştim delikli fare hiç sevmedim o hissiyatı ayrıca kir, toz vs. uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada üzerinden alsak da garanti durumunda o siteyle muhatap olmak zorunda olacağız o riski alıp uğraşmak istemedim açıkçası.
Şuana kadar en pişman olduğu ekipman superlight. 😁 Tabii bunlar çoğunlukla kişisel sorunlar. 🙂
Valla o kadar para verip pişman olmak istemem, siz ne sorun yaşadınız?

18x9 el ölçüm yanlış hatırlamıyorsam. Medimarkt'ta denemiştim delikli fare hiç sevmedim o hissiyatı ayrıca kir, toz vs. uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada üzerinden alsak da garanti durumunda o siteyle muhatap olmak zorunda olacağız o riski alıp uğraşmak istemedim açıkçası.

Vallahi o kadar para verip pişman olmak istemem, siz ne sorun yaşadınız?

DeathAdder V2 alacaktım ben de ama çok ağır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı