2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 8 Aralık 2021 #1 Merhaba, Razer DeathAdder V2 model fare aldım fakat şu an hangi programı indireceğimi bilmiyorum. DPI ayarı RGB ayarı gibi ayarları değiştirmek istiyorum. Benim için indirmem gereken programın linkini bulabilecek var mı?
Merhaba, Razer DeathAdder V2 model fare aldım fakat şu an hangi programı indireceğimi bilmiyorum. DPI ayarı RGB ayarı gibi ayarları değiştirmek istiyorum. Benim için indirmem gereken programın linkini bulabilecek var mı?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 8 Aralık 2021 #2 Razer Synapse indirmelisin. Ek: Razer Software | Synapse, Razer Chroma RGB, Razer Cortex and More | Razer United States Immersive range of software platforms allowing you to game lag-free, stream with customized Chroma effects, and more. Download the software today! www.razer.com
Razer Synapse indirmelisin. Ek: Razer Software | Synapse, Razer Chroma RGB, Razer Cortex and More | Razer United States Immersive range of software platforms allowing you to game lag-free, stream with customized Chroma effects, and more. Download the software today! www.razer.com