Razer DeathAdder V2 vs Mamba Elite

Kraltrx

Hectopat
Arkadaşlar 2 mouse arasında kaldım bütçe sıkıntım yok hangi mousu almalıyım ve neden?

Aldın mı ? Ben de ikisi arasında kaldım. Mamba elite 480 lira, deathadder v2 420 lira. Normal şartlarda düşünmeden mamba alırdım ama elim biraz büyük. Mamba elime küçük kalır diye tedirginim.
Deathadder v2 > mamba elite ama mamba piyasa değeri daha pahalı. 2 el mambalar 500 liradan satılıyorken 480 liraya bulduğum mambayı almak mantıklı değil mi ? Ayrıca chroma aydınlatması falan var.

Son düzenleme:

mamba elite ve deathadder v2 boyut olarak neredeyse birebir aynı. pembe olan mamba mavi olan da v2

Bak yukarda resimde eklenmiş, Deathadder'in sağ ucu, eğer yüzük parmağını uzatarak tutuyorsan, bayağı rahatsız ediyor. Ben de aldımdı, 5 dakika sonra kutusuna geri koyup iade ettim.
Mamba Elite çok daha rahat bir fare. Şu an kullanıyorum; fakat tekerlekteki bir problem yüzünden iade/değişim yapacağım.

Mambanın kablosu nasıl peki ? Bir de switchleri v2 gibi optik mi ?

Deathadder kadar olmasa da gayet esnek kablosu, bir ağırlık hissettirmiyor. Switch'ler mekanik.

Mamba Elite kablosu standart örgü kablo. Deathadder V2 ve diğer speedflex tarzı paracord kablolarla alakası yok uzaktan yakından.

Mamba Elite kablosu standart örgü kablo. DeathAdder V2 ve diğer speedflex tarzı paracord kablolarla alakası yok uzaktan yakından.

Abartma o kadar yahu. Bizzat kullanıyorum fareyi, gene de oldukça esnek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…