Razer DeathAdder V2 vs Rampage Fury Z

• Konuyu başlatan Xip0n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.662

Xip0n

Decapat
Hafif ve kablosuz bir mouse almak istiyordum. Alacağım farenin de FPS oyunlarında yüksek bir performans göstermesini istiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere bu iki fare arasında kaldım. Arkadaşlarım FPS oyunlarına önem verdiğim için Razer modelini tercih etmemi söylediler. 650 IPS 50 g de tarama hızı bulunmakta. Diğer farenin değerleri ise 400 IPS 40 g de hızlanması bulunmakta. Ben kablosuz ve hafif bir fare istiyorum. İki fare de elime oturuyor. Ergonomi açısından bir problem yok. 400 IPS 40G ve 650 IPS 50 g arasında gerçekten büyük bir fark var mıdır? Gerçekten çok arada kaldım. Yarına kadar zamanım var. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim.

Evet kablosuz tercih ettiğimi söyledim. Gerçekten performans farkı var ise kablolu bir mouse da tercih edebilirim. Fury Z farenin daha iyi olduğuna emin misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-09 143629.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-09 143629.png
    88,5 KB · Görüntüleme: 88
Soldaki v2'nin verileri. Sağdaki PulseFire hastenin. V2 FPS MMO oyunlarda daha iyi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-09 144208.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-09 144208.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 95
V2 kesinlikle daha iyi. Rampage, Çin'den ürün alıp üstüne Rampage yazıyor.

V2 kesinlikle daha iyi. Rampage, Çin'den ürün alıp üstüne Rampage yazıyor.

Fury Z bildiğim kadarıyla diğer Rampage'lerden farklı. Fareyi Rampage üretmiyor. Pwnage symm ile aynı fabrikadan çıkıyor.

Fury Z, Fury X ve Fury Y1 bu ürünler tam olarak Rampage üretimi olmadığı için öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Siz hangisini önerirsiniz?

Fury Z bildiğim kadarıyla diğer Rampage'lerden farklı. Fareyi Rampage üretmiyor. Pwnage symm ile aynı fabrikadan çıkıyor.

Siz hangisini önerirsiniz?
Hocam Fury Z hakkında aşırı bir bilgim yok fakat V2 kullanan biri olarak önerebileceğim bir mouse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama kötü bir mouse değil kesinlikle bence kablosuz istiyorsanız tercih edebilirsinz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı