Deathadder V2'nin araştırdığıma göre 70 viper mini'nin 50 milyon tık ömrü varmış hali hazırda g300s kullanıyorum zaten boyutları hemen hemen aynıymış o konuda bir fark olacağını sanmıyorum tik ömrü nedeni ile Deathadder V2 daha çok ağır basıyor.
Yalnız G300S ile DeathAdder V2 arasında boyut olarak 2cm fark var. 2cm az fark değil. Eline büyük gelirse kullanamazsın bunun bilincinde ol. Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini boyutu G300S ile aynı.
Teknik olarak zaten DeathAdder V2 daha iyi her türlü.
Büyük istiyorum ben g300s 3 gün önce aldım zaten hoşuma gitmedi mağzadan aldım iade etmeye çalışacağım almazlarsa dursun bi köşede yamuk küçük ve ağrı yapıyor elime oturmadı g300s den önce rival 100 mü 110 mu ne vardı kronik sorunlu 2 senede 6 defa deiştirdim sol tık yüzünden steelseries alacaksa bir insan 300 üstü serisi almalı onu gördüm sonra logitech g203 lighting aldım onunda 1 senede sol tıkı gitti sora g300s denedim oda olmadı sol tık kronik sorunluymuş sonradan öğrendim ayrıca dediğim gibi yamuk ve küçük elime oturmuyor ve bir süre sonra ağrı yapiyor.