Razer DeathAdder V2 vs Steelseries Rival 310

KomutanLogar0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Bir de bana bu iki fareye yakışan güzel bir mouse pad önerir misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Teşekkürler. Mouse pad için bütçe 100-150TL arası.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Fingertip, claw, palm gibi kavramların ne anlama geldiğini pek bilmiyorum kusura bakmayın. Ama şöyle söyleyeyim: İki fareyi de gidip mağazada kendim denedim ikisi de elime oturuyordu, ama sanki DeathAdder daha iyi gibiydi. Ele oturmak dışındaki özelliklerdede Razer daha iyi sanırım. Onu alırım muhtemelen teşekkürler

El boyutunuz, bütçeniz ve tutuş şekliniz?

DeathAdder V2 kaput altında daha üstün. Rival 310 mağara artık, alınmamalı.

Bütçe Mouse'ta 500 civarı. Mouse pad ise 100-150 arası. Tutuş şekli yukarıda belirttiğim gibi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Peki SteelSeries QCK mouse pad SSMP63004 nasıl? Onada iyi diyorlarda. Bu attığınız mı daha iyi yoksa SteelSeries mi?

Kendim kullanmadığım için net bir şey diyemem ama forumda QCK SteelSeries mouse Pad'den memnun olmayan bazı kişiler vardı.İsterseniz @Samotne Ciasteczka hocamın önerisini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…