Nihat Şahin Megapat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Dostlar el ölçülerim 18.5/9.5 şeklinde genelde palm tutuş şekline sahibim ve FPS oyunları oynuyorum. 1)Razer DeathAdder V2 2)Zowie S1 Bu fareler arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Dostlar el ölçülerim 18.5/9.5 şeklinde genelde palm tutuş şekline sahibim ve FPS oyunları oynuyorum. 1)Razer DeathAdder V2 2)Zowie S1 Bu fareler arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Zowie fareler Türkiye içi çok pahalıya satılıyor, Palm tutuşa sahipseniz V2 alabilirsiniz.
Nihat Şahin Megapat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 FlexR dedi: Zowie fareler Türkiye içi çok pahalıya satılıyor, palm tutuşa sahipseniz V2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, satın aldım v2'yi.
FlexR dedi: Zowie fareler Türkiye içi çok pahalıya satılıyor, palm tutuşa sahipseniz V2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, satın aldım v2'yi.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 Nihat Şahin dedi: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, satın aldım v2'yi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Nihat Şahin dedi: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, satın aldım v2'yi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.