Razer DeathAdder V2 vs Zowie-SS

Bütçe
500
Teşekkürler, evet 1 sene oldu olmadı. Siparişini oluşturuyorum. 2 seneden fazla götürse yeterli.

Çoğu Logitech G Pro X mouse kullanıyor, Zowie kullanan da hayli fazla, fakat bu e sporcuların çoğu sponsorluk neticesinde kullanıyor, Zowie'de kötü bir mouse değil, elinize hangisi daha iyi uyuyorsa onu alın, fakat bu fiyat bandında Deathadder V2 zirve, iyi bir Zowie mouse için kesenin ağzını açmak gerekiyor.

130 Lira civarı fark var. Razer'i alıyorum. Gerçekten incelemelerdeki herkes 5 sene ve üstü kullanmış.

Merhaba,

Ürünlerimize olan ilginiz için çok teşekkür ederiz. Tercihiniz ne olursa olsun umarız elinize tam oturan ve rahat ettiğiniz bir ürün olur.

Bir düzeltme yapmak için rahatsızlık veriyoruz.

"Zowie kullanan da hayli fazla fakat bu e sporcuların çoğu sponsorluk neticesinde kullanıyor,"

Böyle bir algı var ne yazık ki lakin doğru değil. Esporda ekipmana alışkanlık performans için çok önemlidir. Bu doğrultuda biz BenQ ZOWIE olarak farklı ürünler kullanan oyuncu ve takımlara sponsor olmamaktayız. Takımlar ve oyuncular hali hazırda Zowie kullanıyorlarsa ve bize ulaşırlarsa sponsor olarak değil, destek olarak ürün vermekteyiz. Kullanıp kullanmamak tamamen onlara kalmış. Farklı bir mouse'a alışmış hiçbir oyuncu ile bir sponsorluk anlaşmasına girmedik, oyuncuların performansını direkt etkileyebileceğinden dolayı da girmeyi doğru bulmuyoruz. Zaten direkt performanslarını etkilediği için oyuncular ve takımlar ekipman konusunda bu tip sponsorluk anlaşmaları yapmazlar. Özellikle mouse kısmında.

Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki, hiçbir esporcu ya da takım ürünlerimizi sponsorluk anlaşması yüzünden kullanmamaktadır. Bu ilişkiye biz daha çok partnerlik olarak bakıyoruz ve ürünlerimizi kullanan takım ve oyunculara kullandıkları ürünlerde herhangi bir problem yaşadıklarında destek olmak adına bir partnerlik yapıyoruz.

Keşke erken cevap verseydiniz. Tercihimi Razer'dan yana kullandım. Herkes Zowie'yi sponsorluktan dolayı kullanıyorlar deyince aklım bir hayli karışmıştı. Unlucky. Bir dahakine.

Keşke erken cevap verseydiniz. Tercihimi Razer'dan yana kullandım. Herkes Zowie'yi sponsorluktan dolayı kullanıyorlar deyince aklım bir hayli karışmıştı. Unlucky. Bir dahakine.

Bizim eksikliğimiz olmuş kusura bakma.

Tercih ettiğiniz mouse da iyi bir mouse. Önemli olan sizin rahat etmeniz. Umarız eline oturur ve memnun kalırsınız. İlerleyen zamanlarda yine Zowie ile ilgili bir sorunuz olursa bize her zaman info.tr@benq.com'dan yazabilirsiniz.

Bol fragler dileriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…