Razer DeathAdder V2 X alınır mı?

Eidolonn

Centipat
Daha fazla  
FUN60 tabiikide,

%97 falanlar var, konu açın yardımcı oluruz.

Sen çok bilgili bir abiye benziyorsun ben gittim Apex olmayan Ajazz 159 mu 179 mu ne aldım. Sonra Ajazz 820 aldım Temu'dan, şimdi iade ediyorum. Bu FUN60'ı alıyorum bir de.
Bu fareyi düşünüyorum yanına, ne dersin?

Belki de bu klavye daha iyidir hiç bilmiyorum MSI'ın bir klavyesi var elimde de eskidi.

@EmirHene

Son düzenleme:
Sen çok bilgili bir abiye benziyorsun ben gittim Apex olmayan Ajazz 159 mu 179 mu ne aldım. Sonra Ajazz 820 aldım Temu'dan, şimdi iade ediyorum. Bu FUN60'ı alıyorum bir de.

Belki de bu klavye daha iyidir hiç bilmiyorum MSI'ın bir klavyesi var elimde de eskidi.

Bu fare çok kötü hocam alınmaz.

@EmirHene

Mouse alınmaz öncelikle, klavye olarak alınacak seçeneklerden biri, ne olarak seçileceğine bağlı, klavye ve mouse için bütçeni söyle.
Darmoshark M3S Max
Akko FUN60 Max
Benim tercihim olurdu, eğer oyun amaçlı değil ise R75'te alınabilir.

Mouse alınmaz öncelikle, klavye olarak alınacak seçeneklerden biri, ne olarak seçileceğine bağlı, klavye ve mouse için bütçeni söyle.
Darmoshark M3S Max
Akko FUN60 Max
Benim tercihim olurdu, eğer oyun amaçlı değil ise R75'te alınabilir.
Oyun da indie oyunlar bir de LoL neyse sağol hocam bakıyorum söylediklerine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı