Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 50 adet stokla sınırlı olacak şekilde fiyat 829TL. Ben de satın aldım. https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-p-HBCV00002GKLR5?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
50 adet stokla sınırlı olacak şekilde fiyat 829TL. Ben de satın aldım. https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-p-HBCV00002GKLR5?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Aşırı memnunum, sorun da yaşamadım. Gecikme hiç yok zaten.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 kadirz123 dedi: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Aşırı memnunum, sorun da yaşamadım. Gecikme hiç yok zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de uzun zamandır kablosuz mouse bakıyordum 1000 TL bütçe ile. Alınabilecek en iyi ürün bu gibi görünüyordu büyük eli olanlar için. Şuan ki fiyatı da çok iyi direkt aldım.
kadirz123 dedi: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Aşırı memnunum, sorun da yaşamadım. Gecikme hiç yok zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de uzun zamandır kablosuz mouse bakıyordum 1000 TL bütçe ile. Alınabilecek en iyi ürün bu gibi görünüyordu büyük eli olanlar için. Şuan ki fiyatı da çok iyi direkt aldım.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 29 Ocak 2023 #4 Şu öndeki 2 tuş olmasa düşünürdüm ama beni aşırı rahatsız etti.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #5 GazzeliAtalayq dedi: Şu öndeki 2 tuş olmasa düşünürdüm ama beni aşırı rahatsız etti. Genişletmek için tıkla... Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur.
GazzeliAtalayq dedi: Şu öndeki 2 tuş olmasa düşünürdüm ama beni aşırı rahatsız etti. Genişletmek için tıkla... Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #6 Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Forumdan bir üyeye aldırdım. Rahat edemediği için iade etti. He bence sorun değil ama rahatlık meselesi tabii.
Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Forumdan bir üyeye aldırdım. Rahat edemediği için iade etti. He bence sorun değil ama rahatlık meselesi tabii.
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 29 Ocak 2023 #7 Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Öndeki iki tuşa istemeden dokunmak imkansıza yakın bir şey, ergonomik olarak herhangi bir sorun yaratmıyor.
Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Ben de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Öndeki iki tuşa istemeden dokunmak imkansıza yakın bir şey, ergonomik olarak herhangi bir sorun yaratmıyor.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 29 Ocak 2023 #8 Güzel fiyat. Eli küçük ve orta boy olanlar benzer hatta bir tık daha iyi özelliklere sahip sahip bu modeli de tercih edebilirler. Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'da www.itopya.com
Güzel fiyat. Eli küçük ve orta boy olanlar benzer hatta bir tık daha iyi özelliklere sahip sahip bu modeli de tercih edebilirler. Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'da www.itopya.com
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #9 Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Ben de alırken acaba oyun oynarken o tuşlara denk gelir miyim falan dedim de hiç çarpmıyor parmağım tıklarken mouse biraz büyük zaten.
Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Ben de alırken acaba oyun oynarken o tuşlara denk gelir miyim falan dedim de hiç çarpmıyor parmağım tıklarken mouse biraz büyük zaten.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 29 Ocak 2023 #10 Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Teknosada denedim gerçekten rahatsız oldum.
Centuriof dedi: Herkes çekiniyor o tuşları görünce ama incelemeleri izlediğimde kullanım konusunda engel olmadığını söylüyor test edenler. Umarım dedikleri doğrudur. Genişletmek için tıkla... Teknosada denedim gerçekten rahatsız oldum.