Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed alınır mı?

Okoza

Hectopat
İyi günler, ikinci el 500 TL'ye DeathAdder V2 X HyperSpeed buldum. Satıcısı 4 günlük olduğunu iddia ediyor. Fiyatından bağımsız olarak bu mouse sizce alınır mı?
İnternette ve forumda çok fazla detaylı inceleme bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem bi alüminyum folyo topu yapıp küçük kalem pille kullanmanız. Büyük olanlar yaklaşık 8-9g daha ağır. Ben G304 kullanırken bayağı fark ettirmişti hafiflemesi.

Tavsiyem bi alüminyum folyo topu yapıp küçük kalem pille kullanmanız. Büyük olanlar yaklaşık 8-9g daha ağır. Ben G304 kullanırken bayağı fark ettirmişti hafiflemesi.
Hem AA hem de AAA pille kullanılabiliyor hocam, ikisi için de slotu mevcut ancak ağırlığından memnun kaldım. Herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Alacak kişilere de tavsiye ederim. El uzunluğum 20 cm, avuç içimin genişliği 10 cm.

Makrosu ve programı nasıl?
Makro kullanmıyorum hocam, programı gayet kullanışlı. Fareyi bilgisayarınıza bağladıktan sonra otomatik olarak programını kuruyor. En fazla 5 adet DPI modu ayarlayabiliyorsunuz. Tuşlara detaylıca atama yapabiliyorsunuz. Hareketsiz kaldığı zaman otomatik kapanma modu da var. Sonuç olarak hoşuma gitti.

Merhaba bende almayı düşünüyorum uzun kullanımda bir sıkıntısı oldu mu oyunlarda takılma gecikme sorunu yapıyor mu bir de sol Click'in yanındaki tuşlara yanlışlıkla falan bastıgınız oluyor mu?

Merhaba bende almayı düşünüyorum uzun kullanımda bir sıkıntısı oldu mu oyunlarda takılma gecikme sorunu yapıyor mu bir de sol Click'in yanındaki tuşlara yanlışlıkla falan bastıgınız oluyor mu?
Hayır olmadı ama pilli bitmeye yaklaştığı zaman ufak ufak takılmalar olabiliyor. Pilini çok sık değiştirmiyorum. Takılma, gecikme vs. olmuyor. Uzun zamandır bu şekilde bir mouse kullandığım için soldaki tuşlara alıştım ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı