Çoğu mouse da o tekerleğin gazabına uğrayabiliyorsun zaten sadece ses çıkar herhangi bir problem olmaz merak etme.Kullandınız mı?
Merhaba mouse geldi kullanıyorum ancak tekerliği ileri sürünce tır tır etme sesi geliyor frenliyor gibi. Geri çevirince daha akıcı ve ses düşük. Tekerlikte sorun mu var acaba?
Kullanmadım ama kullanan bir kısım veya benim gibi ekipmanlarda teknik bilgiye sahip kişiler malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemekte.Kullandınız mı?
Merhaba mouse geldi kullanıyorum ancak tekerliği ileri sürünce tır tır etme sesi geliyor frenliyor gibi. Geri çevirince daha akıcı ve ses düşük. Tekerlikte sorun mu var acaba?
Çoğu mouse da o tekerleğin gazabına uğrayabiliyorsun zaten sadece ses çıkar herhangi bir problem olmaz merak etme.
Kullanmadım ama kullanan bir kısım veya benim gibi ekipmanlarda teknik bilgiye sahip kişiler malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemekte.
Mousu hala kullanıyor musun memnun musun önerir misin? Almayı düşünüyorum valorant için uygun mu?Kullandınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.